Rektör Gür'e hemşeri ziyareti - Son Dakika
Güncel

Rektör Gür'e hemşeri ziyareti

Rektör Gür\'e hemşeri ziyareti

Gaziantep Elazığlılar Derneği , Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'e yeni görevinde başarı dileklerini sundu.

08.12.2016 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa adı ELDER olan Elazığlılar Derneği 2. Başkanı Sadrettin Yıldız başkanlığındaki heyeti kabul eden Rektör Prof. Dr. Ali Gür, GAÜN'ün 3 bin 700'ü dünyanın 107 ülkesinden yabancı öğrenciler olmak üzere, 52 bin öğrenciye ev sahipliği yapan büyük ve kaliteli bir üniversite olduğunu vurguladı. Rektör Gür, "Üniversitemiz, Gaziantep ile kenetlenmiş, dünyanın en iyi bin üniversitesi listesine girmiş, kaliteli akademik kadrosuyla, ülkemizin jeopolitiğine uygun olarak yüzü hem Doğu, hem Batı'ya dönük bir üniversitedir. İnsanlar, doğdukları yerlere değil, bulundukları yerlere hizmet eder, o kentler için katma değer yaratmaya çalışırlar. Ben Elazığlıyım. Ama, 20 yıl Diyarbakır'a hizmet ettim. 8.5 yıldan buyana da Gaziantep'e hizmet ediyorum. Bundan böyle de hizmetimi yeni görevimle devam ettireceğim. Üniversitemiz, intörn uygulamasıyla öğrencilerine diplomalarını almadan iş kapısı aralarken, sanayiciye de istediği kalifiye elemanı daha öğrencilik döneminde tanıma fırsatı sunmaktadır. OSB'de açtığımız Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulumuz, sanayinin içinde, Türkiye'de örnek bir okuldur. Gaziantep Üniversitesi bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da kenti için, ülkesi için bilgi üretecek, bunu insanlığın hizmetine sunacaktır" dedi.

Prof. Dr. Ali Gür'ün GAÜN Rektörlüğü'ne seçilip, atanmasından son derece memnuniyet duyduklarını belirten ELDER 2. Başkanı Sadrettin Yıldız ise, Başkan Murat Yıldız'ın il dışında bulunduğu için ziyarete katılamadığını belirterek "Ali Hocamızı yıllardan buyana hep başarılı hizmetlerinden tanıyoruz. Rektörlük makamında da bu başarısını sürdüreceğine olan inancımız tam. Kendisi göreve başladıktan sonra kişisel olarak ziyaret ve görüşmelerimiz oldu. Ancak, bu defa yönetim kurulu olarak ziyaret ettik. Ali Hocam Elazığlı, hemşerimiz. Ama, Gaziantep Üniversitesi ve Gaziantep'e bulunduğu 8.5 yıldan buyana son derece güzel hizmetler yaptı. Aynı hizmetlerini Rektör olarak devam ettireceğine de yürekten inanıyor, başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rektör Gür'e hemşeri ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement