Rektör Kocacık'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Rektör Kocacık'a Ziyaret

Rektör Kocacık\'a Ziyaret

Gürün Kaymakamı Ömer Kalaylı, Belediye Başkanı Mehmet Aktaş Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

19.04.2013 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürün Kaymakamı Ömer Kalaylı, Belediye Başkanı Mehmet Aktaş Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kaymakam Kalaylı Gürün Meslek Yüksek Okulu etrafında 40 dönümlük bir arazinin olduğunu imar çalışmasının yapıldığını ifade ederek, "Bu arazinin 25 dönümü hazine ve 15 dönümü ise şahısa ait. Şu anda biz imar çalışmasına istinaden de orası Üniversite alanı olarak ilan edildi. O alanda parsel çalışmasına gidiyoruz. Meslek Yüksek Okulu Müdürümüzle bölümlere göz gezdirdik. Hangi bölümleri MYO'muza dahil edebiliriz. Gelecekte öğrencilerimizin istihdam edebileceğimiz bölümlere bir göz gezdirdik. Yönetim Bilişim Sistemleri, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Banka ve Finans bölümleri açmak istiyoruz. Başka bir bölümlerde düşünülüyor ama ilk etapta bu bölümleri açılması yönünde planlarımız var. Buna ilişkin biz bir dosya hazırladık. Bu konuda sizlerin desteklerini bekliyoruz" dedi.

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Kalaylı ve Belediye Başkanı Aktaş'a Gürün'ün çok önemli bir yer olduğunu ifade ederek, diğer ilçelerimizdeki Yüksekokullarımızla birlikte Gürün MYO'nu kalkınması

gelişmesi için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini ifade etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Kocacık'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement