Rektör Prof. Dr. Korkmaz'dan Serhat Ardahan Spor Kulübü'ne Destek - Son Dakika
Yerel

Rektör Prof. Dr. Korkmaz'dan Serhat Ardahan Spor Kulübü'ne Destek

Rektör Prof. Dr. Korkmaz\'dan Serhat Ardahan Spor Kulübü\'ne Destek

Kurulduğu bölgeyle ilgili birbirinden değerli projeler üreten ve bölgenin kalkınarak gelişmesine önemli katkılar sağlamaya devam eden Ardahan Üniversitesi (ARÜ), sporun ve sporcunun yanında yer almayı sürdürüyor.

13.02.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurulduğu bölgeyle ilgili birbirinden değerli projeler üreten ve bölgenin kalkınarak gelişmesine önemli katkılar sağlamaya devam eden Ardahan Üniversitesi (ARÜ), sporun ve sporcunun yanında yer almayı sürdürüyor.

Bu çerçevede Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz'ın öncülüğünde ARÜ tarafından, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL Ligi) şampiyonluk yolunda hızla ilerleyen Serhat Ardahan Spor Kulübü'ne her zaman ve her yerde destek veriliyor. Son olarak Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz tarafından, Serhat Ardahan Spor Kulübü yöneticilerine ve futbolcularına Ardahan Üniversitesi Yenisey Konuk Evi'nde "Moral Yemeği" verildi.

Bölgesel Amatör Ligde (Bal Ligi) liderliğini sürdüren Serhat Ardahan Spor'a 2014-2015 sezonunda elde ettiği başarıları desteklemek ve moral vermek için düzenlenen yemeğe Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin, Vali Yardımcıları Deniz Pişkin ve Muharrem Coşgun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gürkan Doğan ve Prof. Dr. Orhan Söylemez, ARÜ Genel Sekreteri Ercan Gültürk, Rektör Danışmanı ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Doç. Dr. Alper Karadağ, gazeteciler, futbolcular, kulüp yöneticileri ve ARÜ'lü akademisyenler katıldı.

12 Şubat 2015 Perşembe günü Yenisey Konuk Evi'nde yapılan programın açış konuşmasını yapan Rektör Danışmanı ve BESYO Müdürü Doç. Dr. Alper Karadağ, "İlimizin kıymetli yöneticileri, basınımızın değerli temsilcileri, Ardahan'ımızı başarılı bir şekilde temsil eden Serhat Ardahan Spor'un çok kıymetli sporcuları ve teknik kadrosu… Hepiniz hoş geldiniz. Bu akşam bizim sizlerle buluşmamıza vesile olan başarılı sporcularımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum." diyerek Serhat Ardahan Spor Kulübü yöneticileri ve futbolcularına başarılarının devamını diledi.

Başkan Sural: Rektörümüz Prof. Dr. Korkmaz, Takımımıza Her Zaman Destek Olmaktadır.

Takımı adına bir konuşma yapan Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı Sedat Sural, "Bizler bu zamana kadar Ardahan'da başarıya hasret bir halk olarak, bu yıl burada gerçekleştirilen 'Bal Ligi'nde Ardahan'ı en iyi şekilde temsil ettik ve bundan sonra da temsil etmeye devam edeceğiz. Bizi bu yolda her zaman destekleyen ilimiz valisine, belediye başkanına, rektörümüze ve Ardahan halkımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. " diyerek, Serhat Ardahan Spor Kulübü olarak şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyeceklerini dile getirdi. Öte yandan Sural, liderliği göğüsleyen takımlarına Rektör Prof. Dr. Korkmaz'ın her zaman destek olduğunu, "Lider takımımıza her zaman destek olan ve bu akşam bizi burada ağırlayan Rektörümüze teşekkür ediyorum. Bizler için birkaç deplasmanda araç tahsis ederek desteklerini sürdüren rektörümüze minnettarız." sözleriyle dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Korkmaz: Futbolcularımız Şiir Gibi Oynuyor.

Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Korkmaz, üniversite yönetimi olarak Serhat Ardahan Spor'a her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirterek, "Ardahan'ın maküs talihi son 5-10 yıldır kırılmaya başlandı. Üniversitenin kurularak hızla gelişmesi ve sınır kapılarının açılacak olması gibi gelişmeler Ardahan'ın talihinin ileriye döndüğünü gösteren önemli gelişmelerdir. Bu gelişmelerin yanı sıra son 1 yıldır futbolcularımızın birbirinden değerli başarılara imza atması bizi çok mutlu etmektedir. Futbolcularımız adeta şiir gibi oynuyor. Kıt imkanlarla büyük başarılara imza atan kulüp yönetimimize de tebrik ediyorum. Sizin başarınız, bizim başarımızdır." dedi.

Vali Deniz: Serhat Ardahan Spor 'un Başarıları Her Yerde Konuşuluyor.

Ardahan Valisi Ahmet Deniz ise toplumdaki birlik ve beraberlik duygusunun pekiştirilmesi ve illerin tanıtılmasında futbolun önemli bir endüstri olarak dikkat çektiğini ifade ederek, "Şehrimizde insanlarımız başarı bekliyor. Sizlerin başarılı olması o yüzden çok önemlidir. Sizlerin başarısını ziyaretlerimiz sırasında herkes konuşuyor. Tabi biz de bir yere gittiğimizde ilk Serhat Ardahan Sporumuzdan bahsediyoruz." diye konuştu. Ayrıca Vali Deniz, Ardahan'daki taraftarların takımlarına küfürsüz ve seviyeli destek veren Türkiye'deki ilk izleyiciler olarak dikkat çektiğini hatırlattı.

Futbolcular Moral Buluyor

Konuşmaların ardından kulüp yöneticileri, programa katılan protokol üyelerine Serhat Ardahan Spor Kulübü'nün birer atkısını hediye etti. Programda çalınan bağlama eşliğinde söylenen türkülere protokol üyeleri ve futbolcular eşlik etti. Program, futbolcular ile çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Prof. Dr. Korkmaz'dan Serhat Ardahan Spor Kulübü'ne Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement