Rektör Taş'dan Kaymakamlara İadeyi Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Rektör Taş'dan Kaymakamlara İadeyi Ziyaret

Rektör Taş\'dan Kaymakamlara İadeyi Ziyaret

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’ın Söğüt ve Pazaryeri kaymakamlarına yaptığı iadeyi ziyaretinde; Söğüt Şenlikleri, Tarih Sempozyumu ve Pazaryeri Meslek Yüksekokulu ile ilgili konular istişare edildi.

06.04.2017 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş'ın Söğüt ve Pazaryeri kaymakamlarına yaptığı iadeyi ziyaretinde; Söğüt Şenlikleri, Tarih Sempozyumu ve Pazaryeri Meslek Yüksekokulu ile ilgili konular istişare edildi.

Rektör Taş ilk olarak Söğüt Kaymakamı Berkan Sönmezay'ı ziyaret etti. Önümüzdeki Eylül ayında yapılacak Söğüt Şenlikleri'yle ilgili bir değerlendirme yapan ikili, şenliklerin önceki yıllarında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından organize edilen tarih sempozyumunun bu sene yeniden düzenlenmesi konusu istişare edildi. Ziyaret sonunda Prof. Dr. İbrahim Taş, Kaymakam Berkan Sönmezay'a üzerinde 15 Temmuz Şehitleri'nin isimlerinin yazılı olduğu ay yıldızlı tablo hediye etti.

Ardından Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır'ı makamında ziyaret eden Rektör Taş, Pazaryeri Meslek Yüksekokulunun durumuyla ilgili istişarede bulundular. İşbirliği kurulabilecek konular hakkında değerlendirme yapan ikiliden Rektör Taş, Kaymakam Sağır'a, üzerinde 15 Temmuz Şehitleri'nin isimlerinin yazılı olduğu ay yıldızlı tablo hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Taş'dan Kaymakamlara İadeyi Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement