Rektör Yılmaz Öğrencilerle Birlikte Çöp Topladı - Son Dakika
Yerel

Rektör Yılmaz Öğrencilerle Birlikte Çöp Topladı

Rektör Yılmaz Öğrencilerle Birlikte Çöp Topladı

Iğdır Üniversitesi Sosyal Farkındalık Kulübü, Iğdır Üniversitesi Gönüllü Öğrencileri ve Girişimci Kadınlar Derneği tarafından “Çevre Temizliği Bilincini Oluştur” sloganıyla Iğdır merkezinde temizlik çalışması yapıldı.

24.05.2016 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır Üniversitesi Sosyal Farkındalık Kulübü, Iğdır Üniversitesi Gönüllü Öğrencileri ve Girişimci Kadınlar Derneği tarafından "Çevre Temizliği Bilincini Oluştur" sloganıyla Iğdır merkezinde temizlik çalışması yapıldı.

Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsü'nün önünde başlayan program Iğdır Haydar Aliyev Parkı'nda son buldu. Programa Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, eşi Çiğdem Yılmaz, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Sosyal Farkındalık Kulübü'nün düzenlediği program ile ilgili bilgi veren Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz, çevre temizliğinin önemine dikkat çekerek, "En fazla atık üreten ülkelerden biri olma yolunda hızla ilerliyoruz. Buna dur diyebilmek bizim elimizdedir. Gökyüzüne havalanan başıboş poşet görmekten sizde sıkılmadınız mı? Rastgele olarak atılmış her bir çöp çevrede daha fazla çöp birikmesine sebep olacaktır. Değişim istiyorsak, güzel bir çevre istiyorsak çöplerimize sahip çıkmalıyız. Sağlıklı yaşam, sağlıklı çevre için biz bu etkinliği oluşturduk. Iğdır halkından tek isteğimiz çevreyi temiz tutmalarıdır" dedi.

Yapılan temizlik çalışması sonunda toplanan atıklar çöp konteynırlarının yanına bırakıldı. Program hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Yılmaz Öğrencilerle Birlikte Çöp Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement