Rengarenk Çantalar - Son Dakika
Moda

Rengarenk Çantalar

Rengarenk Çantalar

Matraş bu kış sezonunda enerjik bir stil izlemek isteyenlere canlı renklerdeki yeni kadın çanta koleksiyonunu öneriyor.

29.11.2011 05:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Matraş bu kış sezonunda enerjik bir stil izlemek isteyenlere canlı renklerdeki yeni kadın çanta koleksiyonunu öneriyor Turuncu pembe yeşil gibi canlı renklerdeki yumuşacık deriden hazırlanan kol çantaları üzerlerindeki kilit kemer zımba gibi detaylarla zengin bir görünüm yakalıyor.

Deride kalite ve ustalığın imzası olan Matraş 20112012 kış sezonunun öne çıkan trendlerini moda severlerle buluşturmaya devam ediyor Yazdan kalma renklerin her yerden ortaya çıktığı ve renk bloklarıyla farklı formlar oluşturduğu 2012 kışında Matraş kişisel stiline sezon trendlerini uyarlamak ya da daha enerjik ve neşeli bir görünüm yakalamak isteyenler canlı renklerdeki yeni kadın çanta koleksiyonunu sunuyor Turuncu pembe yeşil gibi canlı renklerdeki yumuşacık deriden hazırlanan kol çantaları üzerlerindeki kilit kemer zımba gibi detaylarla zengin bir görünüm yakalıyor

Nereye giderseniz gidin İstanbul elinizin altında

Matraş bu yıl hazırladığı tüm çanta koleksiyonlarında İstanbul?un enlem ve boylamının yazılı olduğu yeni logo rozetini kullanmaya başladı Matraş yazısı altında bundan böyle İstanbul?un dünya üzerindeki adresi yani enlem ve boylam bilgisi yazılı olacak İstanbul?da doğan ve bir İstanbul kimliğinden gurur duyan Matraş böylece moda dünyasının dikkatini bu gizemli ve büyüleyici şehre çekiyor

Kaynak: ModaHaber.com

Son Dakika Moda Rengarenk Çantalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hailey Bieber, Rhode markası için elmas yüzük sergiledi
    17 Nis Hailey Bieber, Rhode markası için elmas yüzük sergiledi

    Justin Bieber'ın eşi Hailey Bieber, kendi cilt bakım markası Rhode için yaptığı son fotoğraf çekiminde göz alıcı bir elmas yüzük sergiledi. Hailey, Instagram Hikayeleri'nde Rhode ürünlerini tanıtırken, fotoğrafta dikkat çeken unsur olan yüzüğüyle ilgi çekti. Hailey ve Justin'in ilişkilerinde yaşadıkları zorluklar hakkındaki dedikoduları yatıştırmak amacıyla paylaşılan fotoğraf, çiftin evliliklerini kurtarmak için çalıştıklarını gösteriyor.

  • Venezuela güzellik kraliçesi geçirdiği ameliyat sonrası hayatını kaybetti
    15 Nis Venezuela güzellik kraliçesi geçirdiği ameliyat sonrası hayatını kaybetti

    Venezuela güzellik kraliçesi Wilevis Brito, çene ve dudak üzerine yapılan ameliyat sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Brito, Arjantin'e göç etmiş ve bir güzellik yarışmasında ikinci olmuştu.

  • Kızılcık Şerbeti ekibi Cannes'da! Feyza Civelek'in kombini alay konusu oldu
    10 Nis Kızılcık Şerbeti ekibi Cannes'da! Feyza Civelek'in kombini alay konusu oldu

    Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinin ekibi, Cannes'a gitti. Dizide Nilay rolünü oynayan Feyza Civelik'in tercih ettiği pembe mini elbisesi ise hiç beğenilmedi.


Advertisement