Rephaır Marka Yüzü Tümer Metin Oldu - Son Dakika
Güncel

Rephaır Marka Yüzü Tümer Metin Oldu

Rephaır Marka Yüzü Tümer Metin Oldu

Eski milli futbolcu Tümer Metin saç dökülmesini önleyici ürünler pazarına iddialı giren Rephair'in marka yüzü oldu.

08.07.2014 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rephair reklam filminde oynayan Tümer Metin'e futbol yorumcusu Okay Karacan da eşlik etti.

Rephair için kamera karşısına geçen Tümer Metin ve Okay Karacan çekimler sırasında birbirleriyle şakalaşmaktan da geri kalmadı. İkiliden ardı ardına gelen esprilerle set kahkahalara boğuldu ve çekimlere sık sık ara verildi.

Rephair çekimleri için Çeşme Alaçatı'dan gelen Tümer Metin, çekimler bitince tatiline devam edeceğini açıkladı.

İki yıldır birlikte program yapan Tümer Metin ve Okay Karacan, çekimler boyunca bir yandan da Dünya Kupası'nı değerlendirdi. Tümer Metin favori takımının Brezilya olduğunu ancak Belçika'nın da iddialı olduğunu belirtti. Okay Karacan ise Almanya'yı favori gördüğünü açıkladı. Reklam filminin senaryosunun futbol ile ilgili olduğunu söyleyen Tümer Metin 'Bu saçı alıcaz, başka yolu yok!' sloganıyla kendisini olayın içinde hissettiğini ifade etti.

Rephair şampuan, serum ve losyon ürün grubunun marka yüzü Tümer Metin ayrıca şunları söyledi: "Çevremde birçok kişinin saçları dökülüyor. Özellikle erkekler için saç dökülmesi kabusa dönüştü. Bu sorunu yaşamamak için ben de kişisel saç bakımıma büyük özen gösteriyorum. Saçım için en uygun ürünleri özenle seçiyorum. Hem firmaya hem de ürüne güvendiğim için ve reklam filmi de futbolla örtüştüğünden keyifle bu projede yer aldım. Erkekleri bu sorundan kurtarmak için benim de bir katkım olacaksa ne mutlu bana."

Reklam filmi çekimlerini, Tabutta Rövaşata, Başka Dilde Aşk ve ödüllü reklam filmleriyle tanıdığımız yönetmen Murat Şenöy gerçekleştirirken, ünlü fotoğrafçı Serkan Şedele de katalog fotoğraflarını çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rephaır Marka Yüzü Tümer Metin Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement