Resim ve Seramiğin Ustaları Bursa'da Buluştu - Son Dakika
Yerel

Resim ve Seramiğin Ustaları Bursa'da Buluştu

Ressam Nedret Suna ve seramik sanatçı Ersoy Yılmaz'ın da aralarında olduğu 14 sanatçının eserlerinden oluşan karma sergi açıldı.

19.01.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, ressam Nedret Suna ve seramik sanatçı Ersoy Yılmaz'ın aralarında olduğu 14 sanatçının eserlerinden oluşan karma sergi açıldı.

Fine Art Sanat Birliği Kurucuları Ressam ve Seramik Sanatçısı Funda Tümer ile Ressam Erdinç Sakin küratörlüğünde Kent Meydanı AVM Sanat Galerisi'nde açılan sergide, 14 sanatçının 60 eseri sergileniyor.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergide, ressamlar Nedret Suna, Eser Sarı, Mevlüde Varol, Rabia Bıdı, Çetin Kul, Erten Konyar, Jonal Buenafe ve Yıldıray Şafak'dan farklı temalarda yağlı boya eserler, ressam Süheyla Yılmaz San'dan keçe çalışmaları, Erdinç Sakin ve Funda Tümer'den karışık teknik uygulamalar ile farklı eserler, seramik Sanatçıları Ersoy Yılmaz ve Seyhan Yılmaz'dan eşsiz seramik çalışmalar yer alıyor.

Genç sanatçıların da teşvik edildiği karma resim ve seramik sergisinde, eğitimine devam eden sanatçı adayı Elif Nadas'ın yaptığı tablolar da bulunuyor.

Farklı tarzdaki eserlerin yer aldığı sergi, 30 Ocak'a kadar gezilebilecek. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Resim ve Seramiğin Ustaları Bursa'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement