'Revenge'in Bu Haftaki Bölümünde Conrad'ın Kaderi Belirlenecek - Son Dakika
Güncel

'Revenge'in Bu Haftaki Bölümünde Conrad'ın Kaderi Belirlenecek

\'Revenge\'in Bu Haftaki Bölümünde Conrad\'ın Kaderi Belirlenecek

'Revenge'in 21. bölümü 24 Mayıs Cuma akşamı, saat 20.00'da HD yayın yapan D-Smart 19. Kanal Dizi Smart'ta dizi severlerle buluşuyor.

23.05.2013 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

D-SMART'IN SOLUK KESEN DİZİSİ 'REVENGE'İN BU HAFTAKİ BÖLÜMÜNDE CONRAD'IN KADERİ BELİRLENECEK!

Yayınlandığı her ülkede çok sayıda izleyici tarafından takip edilen 'Revenge'in 21. bölümü 24 Mayıs Cuma akşamı, saat 20.00'da HD yayın yapan D-Smart 19. Kanal Dizi Smart'ta dizi severlerle buluşuyor. Bölümün tekrarı ise 26 Mayıs Pazar akşamı, saat 20.00'da yine HD yayın yapan Dizi Smart'ta yayınlanacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart'ta ekrana gelen dünyanın en beğenilen dizileri ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan 'İntikam' dizisinin esinlendiği 'Revenge', Dizi Smart ve HD kalitesiyle Dizi Smart HD'de her hafta çarpıcı gelişmelerle ekrana gelmeye devam ediyor.

Başrollerini "We Were Soldiers" ve "Twelve Monkeys" gibi filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Madeleine Stowe ve "Brothers and Sisters" dizisinin sevilen oyuncusu Emily VanCamp'ın paylaştığı Revenge'in bu hafta yayınlanacak 21. bölümünde, acı verici bir kayıp Emily ve Jack'in arasındaki bağın daha da kuvvetlenmesine neden olacak. Victoria ise Conrad'ın kaderini belirleyecek kişiyle biraraya gelecek ve Charlotte büyük bir azimle Declan'dan intikam almaya kararlı olduğunu gösterecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Revenge'in Bu Haftaki Bölümünde Conrad'ın Kaderi Belirlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement