Revenge' Ürpertici Dramı Türkiye'de Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Revenge' Ürpertici Dramı Türkiye'de Başlıyor

Revenge\' Ürpertici Dramı Türkiye\'de Başlıyor

Amerika'nın en popüler dizilerinden biri olan 'Revenge'in Türk versiyonu, 'İntikam' adıyla çok yakında Kanal D'de başlıyor.

10.10.2012 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Revenge' Ürpertici Dramı ve Gözkamaştıran Dünyasıyla Türkiye'de Başlıyor

'İntikam'da başrolleri Beren Saat ile Mert Fırat paylaşacak.

Disney Media Distribution, hit Amerikan dizisi "Revenge"in, "İntikam" adıyla Türk izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlandığını duyurdu. Amerika'da ve dünya genelinde geniş hayran kitlesine sahip olan dizi, Kanal D ile Disney'in ortak yapımı olarak 2013 yılı başlarında Türkiye'nin en büyük şifresiz kanallarından biri olan Kanal D'de gösterime girecek.

Yapımcıların anlaşmaya vardığı popüler Türk sinema ve TV oyuncuları Beren Saat ve Mert Fırat, Emily Thorne (orijinal Amerikan dizisinde Emily Van Camp) ve Daniel Grayson (orijinalinde Joshua Bowman) rollerini üstlenecek. Önde gelen diğer karakterlerinin seçim süreci halen devam eden dizi İstanbul'da çekilecek. Orijinal Amerikan versiyonundaki Hamptons'ın yerini Boğaziçi yalıları alacak. Dizinin ilk sezonu için 22 bölüm çekilecek.

The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Genel Müdürü Sinan Ceylan, "Popüler ABC dizisi Revenge'in (İntikam) yerli yapımını Kanal D ile beraber Türkiye'de ekranlara getirmek çok heyecan verici" dedi.

Revenge'deki (İntikam) gerilim ve ihtişamın Türk izleyiciler tarafından da çok beğenileceğinden emin olduğunu belirten Ceylan. "Son derece başarılı olan Umutsuz Ev Kadınları dizisinin ikinci sezonunun başlamasıyla beraber Türk izleyicilere yerel olarak anlamlı ve eğlenceli hikâyeler sunmanın sağladığı potansiyeli bir kez daha görebiliyoruz" diye konuştu.

Kanal D CEO'su İrfan Şahin ise diziyle ilgili; "Desperate Housewives'ın yerli yapımının başarısının ardından Kanal D'nin yaratıcı ve yenilikçi yapımcılık yaklaşımıyla beraber, sevilen Amerikan dizisi Revenge'i yerel pazarımıza uyarlamaktan memnunuz" dedi. "Revenge'nin birbirlerine karşı entrikalar çeviren ve beklenmedik olaylarla dolu bir kurgu oluşturan zengin ve gözkamaştırıcı karakterlerini Türk izleyicilere sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bu dizi hepimize, bazıları için intikam alana dek unutmanın mümkün olmadığını anımsatıyor." dedi.

ABC Studios yapımı orijinal Amerikan dizisi 'Revenge'in yazarlığını ve yapımcılığını Mike Kelley (Swingtown) üstlenirken; yardımcı yapımcıları Marty Bowen ile Wyck Godfrey (Twilight) oldu. Yapımda emeği geçen diğer isimler arasında ise Sunil Nayar (Body of Proof), Mark Perry (One Tree Hill) ve Melissa Loy (The Beautiful Life) bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Revenge' Ürpertici Dramı Türkiye'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement