Reyhanlı Belediye Başkanı Şanverdi, Görevinden İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

Reyhanlı Belediye Başkanı Şanverdi, Görevinden İstifa Etti

Reyhanlı Belediye Başkanı Şanverdi, Görevinden İstifa Etti

Reyhanlı İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

27.04.2018 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reyhanlı İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Şanverdi, Reyhanlı Belediyesi'nde düzenlediği basın toplantısında, 2001 yılında AK Parti'nin kuruluşuyla başladığı siyasette 14 yıl belediye başkanlığı yaptığını söyledi.

İlk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı yaptığını aktaran Şanverdi, "2014 yılında Reyhanlı halkının teveccühüyle Belediye Başkanlığına seçildim. 14 yıldan buyana ilçe halkımızın hizmetinde çalıştım. Önümüzdeki 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi yapılacaktır. Genel merkezle yaptığım istişare neticesinde istifa etmem konusunda hakkımda hayırlısı olması söylendi." diye konuştu.

Dün itibariyle Kaymakamlığa istifa dilekçesini bıraktığını ifade eden Şanverdi, şunları kaydetti:

"İnşallah bundan önce yerelde Reyhanlı halkına hizmet ettim, bundan sonra genelde Ankara'da halkımıza hizmet etmeye gayret edeceğim. Reyhanlı halkımızın her zaman yanında olacağız. Bugün toplanmamızın nedeni veda değil görev değişikliği olacaktır. Eğer genel merkezimiz ve Cumhurbaşkanımız takdir ederlerse hem Hatay'a hemde daha güzel hizmetlerde yer almak için görev alırız."

Zor bir coğrafyada yaşadıklarını belirten Şanverdi, "Reyhanlı'da 2013 yılında patlamalarda 53 şehit verdik, Zeytin Dalı Harekatı'nda ilçemize isabet eden roketlerde yaralılarımız oldu ve şehitler verdik. Hep birlikte bunlara göğüs gerdik. Halkımıza bizlere destek verdikleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Ben burada doğdum ilçemi çok seviyorum. 14 yıl öncesi ve şimdiye baktığımızda Reyhanlı gerçekten de farklı bir konumda yer alıyor." şeklinde konuştu.

Şanverdi, kendilerine destek verenlere teşekkür ettiğini ve haklarında hayırlısı olmasını diledi.

Basın toplantısının ardından Belediye çalışanları, Şanverdi'ye, kendilerine gösterdikleri ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Reyhanlı Belediye Başkanı Şanverdi, Görevinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement