Reyhanlı'da 'Birlik ve Kardeşlik' Buluşması - Son Dakika
Güncel

Reyhanlı'da 'Birlik ve Kardeşlik' Buluşması

Reyhanlı\'da \'Birlik ve Kardeşlik\' Buluşması

Reyhanlı'da 'birlik ve kardeşlik' buluşmasıFerhat DERVİŞOĞLU/ REYHANLI(Hatay), (DHA)- HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde, yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı 'birlik ve kardeşlik' buluşması düzenlendi.

25.07.2016 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reyhanlı'da 'birlik ve kardeşlik' buluşması

Ferhat DERVİŞOĞLU/ REYHANLI(Hatay), (DHA)- HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde, yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı 'birlik ve kardeşlik' buluşması düzenlendi.

3 yıl önce 52 kişinin hayatına mal olan bombalı saldırıların meydana geldiği Reyhanlı'da halk, darbe girişimine, 'birlik ve kardeşlik' buluşmasıyla tepki gösterdi. Dün akşam Belediye binası önündeki alanda gerçekleştirilen buluşmaya Hatay Valisi Ercan Topaca, AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Reyhanlı Kaymakamı Tuncay Dursun, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, askeri ve mülki erkan ile siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı. Şanverdi, insanlar bir ve beraber oldukça araya hiç kimsenin fitne sokamayacağını belirterek, "Bu hainler demokrasimize, milli irademize saldırırken karşılarında Türkiye'nin ve aziz milletin olduğunu unutmuşlar. Milletimiz bu zaferin baş mimarıdır" dedi.

Vali Ercan Topaca ise 15 Temmuz'da milletin oynanan oyunu ilk andan itibaren fark ettiğini ve oyunu bozduğunu söyledi. Topaca, şöyle devam etti:

Halkımız, milletimiz arasında hiçbir ayrım yapmaksızın herkes bu sokaklarda bu meydanlarda bu mitinglerde buluşmak suretiyle bu hain plana hep birlikte dur dedik. İnşallah bundan sonra da dur demeye devam edeceğiz. "

Reyhanlı'da 11 Mayıs 2013'de meydana gelen 2 büyük patlamada 52 kişi hayatını kaybetmiş, yüzlerce iş yeri hasar görmüş, sonradan yapılan soruşturmalarda istihbarat birimlerinin bu konudaki uyarısının bazı polis yetkilileri tarafından dikkate alınmadığı iddiası ile yargılanmalarına karar verilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Reyhanlı'da 'Birlik ve Kardeşlik' Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement