Rida Der'den Suriye İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Rida Der'den Suriye İçin Yardım Kampanyası

RİDA DER Yönetim Kurulu Başkanı Şahin: "Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde dernek yönetimi olarak Suriyeli kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlatıyoruz"

02.12.2013 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

RİDA Uluslararası Yetim ve Muhtaçlara Yardım Derneği (RİDA-DER) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, kış mevsiminin yaklaştığı şu günlerde dernek yönetimi olarak Suriyeliler için yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

Suriye'de iç savaşın başladığı dönemde Hatay'ın Yayladağ ilçesine yerleştirilen mültecilere gıda, bebek bezi, bebek maması ve ayakkabı gibi acil yardım malzemelerini ulaştırdıklarını belirten Şahin, düzenledikleri birçok kampanyada toplanan yardımları Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını dile getirdi.

Gaziantep'in Islahiye ilçesindeki Suriyeli yetimlere yönelik yardımlarının sürdüğünü anlatan Şahin, şunları kaydetti:

"Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde dernek yönetimi olarak Suriyeli kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlatıyoruz. Kampanyamıza 'Uygulamalı Değerler Eğitimi' kapsamında Karatay Hüseyin Sevim Köroğlu Ortaokulu, Karatay TOKİ Anadolu Lisesi, Karatay Kocatepe İlkokulu ve Konya Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen, öğrenci ve velileri de destek verecek. Kampanya çerçevesinde toplanacak yardımlar un, şeker, giyecek, ayakkabı ve mutfak malzemeleri gibi temel ihtiyaçları kapsıyor. Destek vermek isteyen hayırsever vatandaşlar bizimle çalışan 4 okul ile www.ridader.org internet adresi üzerinden bağış yapabilir ya da derneğimize gelerek irtibata geçebilirler." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rida Der'den Suriye İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement