Rıdvan Dilmen'dan Zehir Zemberek Açıklama - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen'dan Zehir Zemberek Açıklama

Rıdvan Dilmen\'dan Zehir Zemberek Açıklama

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, A Spor yayında gündeme dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

11.05.2017 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilmen, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Beşiktaşlı Talisca'ya verdiği 1 maçlık cezayı eleştirdi ve kararları PFDK'nın değil, Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiğini ifade etti. Dilmen, ayrıca TFF başkanlığı için kesinlikle aday olmayacağını açıkladı.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, A Spor canlı yayınına bağlanarak gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. PFDK'nın verdiği kararları eleştiren Dilmen, TFF başkanlığına kesinlikle aday olmayacağını ve Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı.

"Kararları PFDK değil, TFF..."

" Başakşehir'e böyle karar verdikten sonra Talisca'ya verilmemeli ama genel anlamda böyle gitmememiz gerekli. Kararlar daha önceden alıyor sonra bu 14 arkadaş uyguluyor. Kararları PFDK değil, TFF Yönetim Kurulu veriyor"

"Fenerbahçe ve Galatasaray devrede olsa..."

Ne Başakşehir ne de olaylarda kararlar böyle açıklanmaz. O zaman Yalçın nasıl düştü? Türkiye Ligi'nin tartışmasız en iyi iki takımı zirvede. Oradaki arkadaşlar yattıklarında düşünsünler. Fenerbahçe ve Galatasaray devrede olsa bu kararlar alınamazdı.

"Asla ve asla TFF başkanlığına aday..."

Türkiye'de kimse kurulların kararına inanmıyor. Asla ve asla başkan adayı değilim. 2019'a kadar yokum. Yıldırım Demirören 'Ben istifa ediyorum' ben aday falan değilim. Diğer takımlar da zirvede olsa bu cezalar az olmazdı.

"Türkiye'ye terörü getirir"

Video hakem uygulaması Türkiye'ye terörü getirir. Şampiyonluğa Beşiktaş yakın. Başakşehir'in şansı yüzde olarak çok arttı.

"Fenerbahçe'nin yeni hocası..."

Aldığım kokulara göre Fenerbahçe'nin hocası Aykut Kocaman'dır.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen'dan Zehir Zemberek Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement