Rıdvan Dilmen: Saygısızlık Etmek Bize Yakışmaz, Galatasaray Şampiyonluğu Hak Etti - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Saygısızlık Etmek Bize Yakışmaz, Galatasaray Şampiyonluğu Hak Etti

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Galatasaray'ın Medipol Başakşehir'i yenerek şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından hem sarı kırmızılı ekibi kutladı hem de maçı değerlendirdi.

19.05.2019 22:05  Güncelleme: 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın sahasında Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek 22. şampiyonluğunu kazandığı mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

"Kazanan her zaman haklıdır. Hakem hataları, o bu şu falan... Emek var ortada. Bu emeğe saygısızlık etmek bize yakışmaz. Galatasaray çok önemli bir güç gösterisi yapmıştır. Galatasaray camiasını tebrik ediyorum. İnşallah bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde daha başarılı sonuçlar alırlar."

"GALATASARAY HAK ETTİ"

"Maçı hak eden taraf Galatasaray takımıydı. Rakibinden daha iyi top oynayan bir Galatasaray vardı. Maçın tamamında Muslera'nın verdiği pas dışında pozisyon yemeyen Galatasaray takımı vardı. VAR'dan iptal edilen 2 gol var."

"TEBRİK EDİYORUM"

"Fatih Terim ve ailesi, Galatasaray camiası için önemli başarı. Süper Kupa finalini muhtemelen Başakşehir ile oynayacaklar. Bize düşen de saygı duymak. Tebrik ediyorum."

Rıdvan Dilmen: Saygısızlık Etmek Bize Yakışmaz, Galatasaray Şampiyonluğu Hak Etti

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Saygısızlık Etmek Bize Yakışmaz, Galatasaray Şampiyonluğu Hak Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Cimbom: Şeytan Rıdvan Formayı giymemişsin bu akşam. Geçen hafta sallıyordun bize. İşine bak çakal. 9 5 Yanıtla
  • yazıklar olsun: Yazıklar olsun! Birde Fenerbahçe li olacaksın tüh sana beşikteki bebekler bile biliyor cinconun nasıl şampiyon olduğunu saygı duymamızı istiyorsun hakem yardımıyla şampiyon olan takıma ancak senin gibi fener düşmanları saygı duyabilir hiç yakışmadı sana hiç 3 9 Yanıtla
  • Bsbz: Haram olsun sampiyonluk ben hakkimi helal etmiyorum 2 5 Yanıtla Vatan: Sen kimsin ki ağlamada git evine..en büyük cimbommm 1 0 Fb: Fenerin top toplayıcısı o kadar emek tuh 0 0
  • ALİ BERK: cıkıpda dıyemıyorsun hakemlerle sampiyon oldunuz diye. vay kı vay rıdvan hocam 4 2 Yanıtla
  • 4r: Seni artik sabaha kadar dinlerim zorunlu da olsa gs yi öveceksin 3 1 Yanıtla
  • -------------: AKILLI OL BÖYLE 2 1 Yanıtla
  • ?: Boyle ayik ol iste 2 1 Yanıtla
  • GÜN IŞIĞI: Rıdvan önce sen yorum yaptığın kanaldan aldığın 3 milyon doların hesabını ver . Değerin sıfır bu kadar parayı asla haketmiyorsun . 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement