Rıdvan Dilmen Fena Patladı ! - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen Fena Patladı !

Rıdvan Dilmen Fena Patladı !

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Türkiye Futbol Federasyonu Yıldırım Demirören hakkında ağır eleştirilerde bulundu. Dilmen, sezon sonu itibariyla Demirören'in kesinlike başkanlıktan çekilmesi gerektiğini vurgularken, TFF Başkanı olmak için 3 şartı olduğunu söyledi.

17.05.2017 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında haftanın değerlendirmesini yapan yorumcu Rıdvan Dilmen, çok çarpıcı yorumlarda bulundu.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i istifaya davet eden Dilmen, Fenerbahçe'nin yeni hocasının da Aykut Kocaman olacağını söyledi.

İşte Dilmen'in o açıklamaları;

"MHK ve TFF Yönetim kurulu kararlarıyla kararları aldırıyorlar diyorum ben. manipülasyon yapılıyor diyorum ben. İddialı geliyor dimi! Bana desinler ki yalan söylüyorsun diye ben de hemen ispat ediyim. Bence derhal görevlerini bıraksınlar."

"Kesinlikle ve kesinlikle bırakmalılar. Türk futbolunun yakasından düşsünler artık. Beşiktaş kadar bu sezon Başakşehir de kullandı hakemlerin avantajlarını. Sebebi de belli, Göksel Gümüşdağ Kulüpler Birliği Başkanı."

"Lütfen rica ediyorum Yıldırım bey, iyi bir iş adamısınız. Yarın öbür gün sporun içinde kalırsınız, kalmazsınız, ne yaparsınız bilmem. Ama artık çekilin. Bakın bütün yönetiminizle birlikte, al bütün kadrolarını, kurulllarını murullarını sezon bittiği zaman vedalaş. Vedalaşın, ayıp oluyor! İnsanlarla alay ediyorsunuz. Bu seyirciler ondan maçlardan kaçıyor, söyleyeyim size."

"TFF BAŞKANLIĞI İÇİN 3 ŞARTIM VAR"

"Birincisi, bir spor adamı olarak Kulüpler Yasası'nı hazırlattığım şekilde götüreceğim. İki, hatta ikiyi bire alabilirim. Futbol Federasyonu seçim tüzüğünü değiştireceğim. Üç, insan kaynaklarıyla ilgili de şeffaf olunacak. Şeffaflık olursa adalet olur. Kural belli. Burada ne yazıyorsa onu yapacaksın. Bu kadar!"

"Benim bildiğim kadarıyla Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye gelecek."

Kaynak: Fanatık

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen Fena Patladı ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement