Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin Yeni Hocası Aykut Kocaman Olur - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin Yeni Hocası Aykut Kocaman Olur

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Alanyaspor-Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, "Advocaat seneye olmayacak, Fenerbahçe'nin yeni hocası Aykut Kocaman olur." dedi.

10.03.2017 23:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Aytemiz Alanyaspor- Fenerbahçe maçı sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

"ADVOCAAT SENEYE YOK"

"Advocaat geldi sezon sonu ne olursa olsun ayrılıyorum demek. Fenerbahçe Kulübü buna dünden razı olmuş gibi duruyor. Advocaat seneye yok. Şekip Mosturoğlu açıklamıştı 1 yıl sözleşme teklif ettik. Advocaat ile yola devam edilmeyecek."

"10'DA 10 YAPSA DA BEN YOKUM"

"Güntekin, kaç tane futbolcu varsa bundan haberleri vardır. Buna biz cevap vermeyelim. Ben tahmin ediyorum gitti. Ona inanmayan teknik direktörden kötü değildir. Şimdi ispat zamanı... Real Madrid falan beklemiyordur buradaki oyuncuları. Advocaat kötü bir adam değil. Hayata bakış açısı bize farklı gelebilir ama 10'da 10 yapsa da ben yokum diyor."

"YENİ HOCA AYKUT KOCAMAN OLUR"

"Benim param var pulum var diyor. Büyük bir takım çalıştırmak istiyorum diyordu çalıştırdı. Emeklilik 4 Haziran'a kadar idare edecek artık. Oyuncu grubu da mental olarak işlerini iyi yapıyorlar. Camiaya yakışmıyor, iyi oynamıyorlar tamam ama mücadele ediyorlar. Fenerbahçe'nin yeni hocası Aykut Kocaman olur..."

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe\'nin Yeni Hocası Aykut Kocaman Olur

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin Yeni Hocası Aykut Kocaman Olur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement