Rıdvan Dilmen: Trabzon'a Gitmek İsterim Ama Tedirginlik Oluyor - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Trabzon'a Gitmek İsterim Ama Tedirginlik Oluyor

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Şike olayları sonrasında Trabzon'a hiç gitmedim. Eskiden çok giderdim. Tedirgin oluyorsun çünkü. Korku değil ama tedirginlik oluyor." dedi.

15.03.2017 14:15  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçenin eski futbolcusu ve hocası Rıdvan Dilmen yorumculuk yaptığı bir programda Trabzon'a tekrar gitmek istediğini ve özlediğini söyledi. Rıdvan Dilmen "Onların bize karşı kendilerine göre haklı olarak tepkileri olabilir. Tedirginlik oluyor." ifadesini kullandı.

Dilmen, şunları söyledi:

"Ben Fenerbahçeliyim sonunda. Ama Fenerbahçeli olmak ayrımcılık yapmayı veya objektif olmamayı gerektirmez. Şike olayları sonrası o dönemde kendimize göre görüşlerimizi belirttik. O dönemden beri, gerçi işim de düşmedi, Trabzon'a hiç gitmedim. Eskiden çok giderdim. Tedirgin oluyorsun çünkü Trabzon o olaylardan çok etkilendi. Gidersin, biri durup durup laf eder. İçimdeki Trabzonspor sevgisi bitmez.

"KORKU DEĞİL AMA TEDİRGİNLİK OLUYOR"

Allah'tan başka kimseden korkmam. Özledim orayı ama gidersin biri bir şey söyler. Üzülürsün,kırılırsın. Çok gitmek isterim. Asla bir saygısızlığım olmadı. Ama fanatizm var. Onların da kendine göre haklı olarak bize karşı tepkileri olabilir. Korku değil ama bir tedirginlik oluyor." ifadelerini kullandı." dedi.

Rıdvan Dilmen'in bu açıklamaları üzerine bordo mavililer, yorumcuyu yoğun eleştiri yağmuruna tuttu.

Kaynak: 61saat

Rıdvan Dilmen: Trabzon\'a Gitmek İsterim Ama Tedirginlik Oluyor
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Trabzon'a Gitmek İsterim Ama Tedirginlik Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement