Rıdvan Dilmen, Şampiyonluk Yarışındaki Favorisini Açıkladı! - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen, Şampiyonluk Yarışındaki Favorisini Açıkladı!

Beşiktaş'ın Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen, "Şampiyonluk noktasında hala ibre Başakşehir'den yana ama hiç hesapta olmayan Beşiktaş da devreye girdi." dedi.

22.04.2019 23:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, 29. haftanın kapanış maçında Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Rıdvan Dilmen, zorlu mücadeleyi NTV ekranlarında değerlendirdi. Dilmen, "Her gole saygı duymak lazım. Burak Yılmaz şahane bir vuruşla, özgüvenle takımına 3 puan kazandırdı." dedi.

"SAHANIN EN İYİSİ GÖKHAN'DI"

Ünlü yorumcu, "Beşiktaş havlu atmak üzereyken Şenol Güneş'in Milli Takım ile anlaşması sonrası kafa karışıklığı ortadan kalktı. Şimdi daha rahat. Takım da herkesi yanıltıp 5'te 5 yaptı. Sahanın en iyisi 70 dakikalık bölümde Gökhan'dı. Maçın geri kalanında ise Atiba ve Ljajic'ti. Trabzonspor'un da takip ettiği bir maçtı. Onların da 3. olma şansları devam ediyor." diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ"

Dilmen, " Fikret Orman, 4 ay önce Burak ile anlaşmış ancak sosyal medyadaki tepkiler nedeniyle endişe etmişlerdi. Sosyal medyayı dikkate almayarak doğru yaptılar. Taraftar da performansından sonra Burak'ı sahiplendi. Doğru olan buydu. Şampiyonluk noktasında hala ibre Başakşehir'den yana ama hiç hesapta olmayan Beşiktaş da devreye girdi. Yorucu maçlar oynadılar aslında, hem de teknik direktörünün Haziran'da olmayacağını bilerek buralara kadar geldiler." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen, Şampiyonluk Yarışındaki Favorisini Açıkladı!

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen, Şampiyonluk Yarışındaki Favorisini Açıkladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • SON: Hep çuvallıyorsun rıdvan sana hala para ödemeleri tuhaf ....! 24 7 Yanıtla
  • Ss: Beşiktaş Galatasarayın rakibi olamaz 20 11 Yanıtla
  • Kel Suat: Beşiktaş şampiyonluğu hakediyor cincon hakemle geldi buralara asıl yeri 6.cılık 12 14 Yanıtla
  • Mayıslar bizim : Galatasaray artık bırakmaz tüm kozlar Galatasaray'dan yana.Rahat olun şampiyon Galatasaray! 12 14 Yanıtla
  • Gs: Rıdvan efendi hoşuna gitmeyecek ama galatasaray son sözünü söylemedi. 15 7 Yanıtla
  • FATİH TERİM: RELAX GENÇLER KUPALAR HER ZAMAN BİZİM OLMUŞTUR. 13 8 Yanıtla
  • Taraftar: RIDVAN ne söylerse tersi çıkar 15 5 Yanıtla
  • Tr80: Göz göre göre gs şampiyon oluyor. Bu fesatligindan gs şampiyon olur diyemiyor. Lig biter gs şampiyon olur o zaMan bile bejeke şampiyonluğa çok yaklaştı diye konuşur durur . Gs şampiyonluğunU ağzına bile olmaz. 15 5 Yanıtla
  • Hadi be: Ridvana kalsa fb ikinci yari sampiyonluk potasina gircek demisti ama küme potasinda demekki söylediginin tersi cikiyor 19 0 Yanıtla
  • Adem : Bunlar zaten hastalıklı zihniyet GS yi anmamak eksikliğin eseri 12 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement