Rıdvan Şükür, Beden Eğitimi Ve Spor Kongresine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Rıdvan Şükür, Beden Eğitimi Ve Spor Kongresine Katıldı

Rıdvan Şükür, Beden Eğitimi Ve Spor Kongresine Katıldı

Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, Nişantaşı üniversitesinde düzenlenen 1. Uluslararası Beden eğitimi, spor, Rekreasyon ve dans kongresine katıldı.

28.04.2018 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor dünyası tarafından yakından tanınan dağcı ve maratoncu Rıdvan Şükür, ilk kez düzenlenen Beden eğitim, Spor, Rekreasyon ve dans kongresinde alanında uzman akademisyen ve bilim adamları ile görüştü, bilgi alışverişinde bulundu.

Toplum olarak son yıllarda hareketsiz bir yaşam tarzını tercih ettiğimizi söyleyen Şükür, beslenme alışkanlıklarımızın değişmesiyle birlikte gittikçe Obezleşen bir toplum haline geldiğimizi söyleyen Şükür, spor yapmayan bir toplum olduğumuzu belirtti. Katıldığı konferans ve atölyelerde bilim adamlarının söylediklerini not aldığını söyleyen Şükür, günlük yaşantımızda hareket eksikliğimiz olduğunu, bu konuya çözüm bulunmasını şart olduğunu dile getirdi. Kongrede sunulan bildirilerin sahada uygulanmadığı zaman, kağıt üzerinde yazılı bilgi olmaktan ileri gidemediğini bu durumda sunulan bildirilerin kimseye yararının olmadığını, beden eğitimi ve spor alanında sahada çözüm beklediklerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rıdvan Şükür, Beden Eğitimi Ve Spor Kongresine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement