Riekerink'in Yerine Son Aday! - Son Dakika
Spor

Riekerink'in Yerine Son Aday!

Riekerink\'in Yerine Son Aday!

Üst üste yaşanan disiplinsizlikler nedeniyle Alman hocalar üzerine yoğunlaşan Galatasaray'da ilk aday ise son olarak Hannover 96 takımını çalıştıran Thomas Schaaf...

10.12.2016 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üst üste yaşanan disiplinsizlikler nedeniyle Alman hocalar üzerine yoğunlaşan Galatasaray'da ilk aday ise son olarak Hannover 96 takımını çalıştıran Thomas Schaaf... Şu an takımın konsantrasyonunu bozmamak için resmi bir görüşme yapılmazken, menajerler aracılığıyla yapılan yoklamada 55 yaşındaki Schaaf'ın İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.



W. BREMEN'LE 14 YIL

Derwall, Feldkamp ve Hollmann gibi Alman teknik adamlarla şampiyonluklar yaşayan Aslan, Alman ekolüne dönerek yeni başarılara imza atmayı planlarken yeni gözde Schaaf, 14 yıl çalıştırdığı Bremen'de parladı. Ardından Frankfurt'u çalıştırdı. Son olarak Hannover 96'da görev yapan tecrübeli teknik adam, takımını küme düşmekten kurtaramadı. Galatasaray ile yeni bir projeye imza atmaya hazır olduğu belirtiliyor.



ALTYAPIDAN BAŞLADI

Werder Bremen'de yıllarca top koşturduktan sonra U17 takımıyla hocalık kariyerine adım atan Schaaf, ardından U19 takımını çalıştırdı. 1993'de yardımcı hocalık görevi yapmasının ardından Werder'in 2. takımınının başına geçti. Altyapıda pişen 55 yaşındaki çalıştırıcı, 1999'da nihayet A takımı teslim aldı ve 14 yılda Werder Bremen'i zirveye oynayan bir takım haline getirdi.

GENÇ OYUNCULAR BAŞ TACI

4-4-2'yi tercih eden ve seyircilere hitap eden futbolu seven Thomas Schaaf ayrıca gelecek vadeden isimleri A takıma monte ederek takdir toplamış bir teknik adam.



Kaynak: Sabah

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Riekerink'in Yerine Son Aday! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement