Riera'dan Galatasaray Yönetimine: Paramı Ödeyin, Gideyim - Son Dakika
Spor

Riera'dan Galatasaray Yönetimine: Paramı Ödeyin, Gideyim

Riera\'dan Galatasaray Yönetimine: Paramı Ödeyin, Gideyim

Galatasaray'ın sol kanat oyuncusu Alex Telles'le anlaşılmasından sonra gönderilmesi planlanan Albert Riera yöneticilere ağır bir fatura çıkardı.

31.12.2013 12:18  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Albert Riera, Galatasaray yönetimine rest çekti... Galatasaray'ın sol kanat oyuncusu Alex Telles'le anlaşılmasından sonra gönderilmesi planlanan Albert Riera yöneticilere ağır bir fatura çıkardı. Riera, sarı-kırmızılı yöneticilere "Paramı ödeyin gideyim" dediği öğrenildi.

"ALACAKLARIMI VERİN GİDEYİM"

Habertürk'ün haberine göre; Yabancı kısıtlaması nedeniyle ligde sadece 4 maçta oynayan İspanyol yıldız, kendisinden kulüp bulmasını isteyen idarecilere bir kez daha sözleşmesini hatırlatarak "Alacaklarımın tümünü verin, gideyim. Yoksa sezon sonuna kadar İstanbul'dayım" dedi.

PARASINI ALMADAN GİTMEYE NİYETİ YOK

Yıllık 3 milyon Euro ücretle oynayan ve yarım sezon için 1.5 milyon Euro daha kazanacak olan Riera'nın, bu paranın tamamını almadan ayrılmak gibi bir düşüncesi bulunmuyor. Sezon başında da aynı resti çeken Riera, kendisine talip olan Villarreal'in önerisini de maddi şartları G.Saray'dan çok daha az olduğu için reddetmişti.

SÖZLEŞMESİNDEKİ ÖZEL MADDE

Yabancı kısıtlaması nedeniyle ligde genelde tribüne çıkan Riera'nın, bu sezon 20 resmi maçta oynaması durumunda sözleşmesindeki özel madde gereğince mukavelesinin aynı şartlarda bir yıl daha otomatik olarak uzama durumu da bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Riera'dan Galatasaray Yönetimine: Paramı Ödeyin, Gideyim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gürkan: normal bende olsam verin paramı gideyim derim.sen yönetici olarak böyle salakca bi kontrat imzalarsan olcagı bu.avrupada bu adamlar kaçliraya çalışıyorlar biliyormusunuz.bu giden paralar sanmasınlarki gs nin paraları bu ülkenin paraları.yöneticiler inşallah okuyorlardır yazdıklarımızı ama nerde. 32 2 Yanıtla

Advertisement