Rihanna Büyükbabasına Yazdığı Mektubuyla Duygulandırdı - Son Dakika
Dünya

Rihanna Büyükbabasına Yazdığı Mektubuyla Duygulandırdı

Dünya yıldızı, ünlü şarkıcı Rihanna, büyükbabasına Instagram hesabından duygu dolu bir doğum günü mektubu yazarak, kendisi için "benim varlığımın sebebi" yorumunu yaptı.

05.11.2016 13:25  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barbadoslu şarkıcı Rihanna, bir dünya yıldızı olmasının en büyük sebebinin büyükbabası olduğunu duyurdu. Sosyal medyadan duygu dolu bir mektup kaleme alan Rihanna, büyükbabasına övgüler yağdırırken, ailesinin geçmişine dair bazı şaşırtıcı detaylar da anlattı.

GENÇ YAŞTA GELEN BAŞARI, BARBADOS'TAN BİR DÜNYA STARI

1988 doğumlu güzel ve yetenekli şarkıcı Rihanna için, bir 3. dünya ülkesinde doğarak hızla yükselmesi sosyologların bile araştırma konuları arasına girmişti. ABD'li prodüktör, Beyonce'un eşi Jay-Z tarafından keşfedilmesi ile adını duyuran sanatçı, hızlı çıkış yapmakla kalmayıp her geçen yıl kendisini parlatmıştı. İlerleyen yıllarda ise 22 Bilboard Müzik ödülü, 8 tane Grammy, 8 American Music Awards ödülü toplayarak listeleri alt üst etmişti.

AİLE VEFASI BİLEN BİR YILDIZ

Sosyal medyada 45 milyon gibi rekor bir takipçi sayısına sahip Rihanna, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyor. Paylaşımlarında ailesini ne kadar önemsediği ise gözlerden kaçmıyor. Sık sık ailesi ile fotoğraflarını paylaşan 28 yaşındaki yıldız, özellikle pazar sabahlarını büyükbabası ve annesiyle geçirmeyi seviyor.

Rihanna Büyükbabasına Yazdığı Mektubuyla Duygulandırdı

'VÂR OLMA SEBEBİM'

'Geminin kaptanı büyükbabam' diyerek mektubuna başlayan Rihanna, 'Kendisinden sonra gelen 4 nesilin ilhamı ve var olma sebebi' ifadelerini kullandı.

RIHANNA'YI RIHANNA YAPAN O GÜN

İşte Rihanna'nın büyükbabasına mektubu:

"17 yaşındaki babaannem Dolly ile tanışmandan ve bir kasa mangosunu satın almandan sadece 61 yıl geçti. Böylece günün geri kalan saatleri çalışmak zorunda kalmayacak ve zamanını seninle geçirebilecekti! Barbados'ta çalışmakta olduğun gemi o gün seni Guayana'da bırakmıştı. Tanrıya o gün için şükrediyorum. O gün her şeyin başlangıcıydı. Bütün varlığım, varoluşum tamamiyle o güne dayanıyor. Senin güçlü duruşun, aşkın, disiplinin, duaların, espiri anlayışın ve inatçılığın senin hakkında sevdiğimiz sadece birkaç şeyden birisi. Bize cennetten gönderilmiş koruyucu bir meleksin. Seni tüm kalbimle seviyorum ve tanrıya şükrediyorum ki, Tanrı canına kıymayarak seni 88. yaşına kadar getirdi. Doğum günün kutlu olsun"

Rihanna Büyükbabasına Yazdığı Mektubuyla Duygulandırdı

Rihanna Büyükbabasına Yazdığı Mektubuyla Duygulandırdı

Son Dakika Dünya Rihanna Büyükbabasına Yazdığı Mektubuyla Duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement