Ringin Şampiyonları Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Ringin Şampiyonları Ödüllendirildi

Ringin Şampiyonları Ödüllendirildi

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, kendisini ziyaret eden boksörleri ve antrenörleri elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı.

09.03.2016 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, kendisini ziyaret eden boksörleri ve antrenörleri elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı. Türkiye Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan 31 Ocak 6 Şubat 2016 tarihlerinde Giresun'da yapılan Gençler Türkiye Boks Şampiyonası'nda başarılı olan boksörler ile Yıldızlar kategorisinde göğsümüzü kabartan sporcular GHSİM Müdürü Taşkesenligil tarafından ödüllendirildi. Aynı zamanda Yıldız Boks Milli Takımı Baş Antrenörü olan Palandöken Belediyespor Boks Antrenörü Gürkan Sönmez, Palandöken Gençlik Spor Boks Antrenörü Erol Çavuşoğlu, Yolspor Boks Antrenörü Cahit Himoğlu, Yakutiye Belediyespor Boks Antrenörü Cuma Yılmaz ile Gençlikspor Boks Antrenörleri Mustafa Kalkan ve Muhsin Köylü'nün de hazır bulunduğu ziyarette İl Müdürü Taşkesenligil, başarılı boksörleri ödüllendirdi.

Giresun'daki Türkiye şampiyonasında 56 kiloda Palandöken Belediyespor'dan Ahmet Otçu, Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Yakutiye Belediyespor'dan 75 kiloda Hamza Çetin ve 49 kiloda Gençlikspor'dan Burak Yücel üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

KAYA VE KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞTU

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 14-21 Şubat 2016 tarihlerinde yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda ise; Palandöken Gençlikspor'dan Gökhan Kılıç Türkiye şampiyonu olurken, Palandöken Belediyespor'dan Ahmet Kaya ise Ahmet Kaya 75 kiloda şampiyonluk kürsüsüne çıkarak altın madalyanın sahibi oldu. 63 kiloda Palandöken Belediyespor'dan Batuhan Yazıcı üçüncü oldu. 46 kiloda Yolspor'dan Ömer Tekin Türkiye ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi olurken, Gençlikspor'dan Ahmet Hakan Ün de 54 kiloda üçüncülük madalyasının sahibi oldu.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Antrenörlerden ve boksörlerden bundan sonra daha büyük dereceler beklediklerini ifade etti. Taşkesenligil, "İnşallah performansınız bundan sonra daha da artar, hem eğitimde hem de sporda başarılı olarak çevrenizdeki arkadaşlara iyi örnek olursunuz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ringin Şampiyonları Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement