Risale-i Nur Meşveret Cemaati Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıkladı - Son Dakika
Güncel

Risale-i Nur Meşveret Cemaati Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıkladı

Risale-i Nur Meşveret Cemaati Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a desteğini açıkladı

Risale-i Nur Meşveret Cemaati, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti'yi destekleyeceklerini bildirdi.

20.03.2023 20:19  Güncelleme: 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Risale-i Nur Meşveret Cemaati, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti'yi destekleyeceklerini bildirdi.

Risale-i Nur Meşveret Cemaatinden yapılan açıklamada, 14 Mayıs'taki seçimlerin sadece siyasi bir tercih meselesi değil devletin bekası, milletin ve İslam aleminin selametiyle doğrudan ilgili olduğu belirtildi.

2023 seçimlerindeki hareket tarzlarıyla alakalı bazı hususların kamuoyunun dikkatine sunulduğu aktarılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin açılmasına, Kur'an-ı Kerim, Siyer-i Nebevi ile Kur'an hattı olan Osmanlıcanın müfredata konulmasına ve başörtüsü serbestliğine vesile olduğu, İslam birliği için samimi gayretlerde bulunduğu vurgulandı.

Açıklamada, "Memleketimizin maddeten ve manen terakki ve tealisi için azim ve gayretle çalıştığına şahit olduğumuz Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Adalet ve Kalkınma Partisi'ne vatan, millet ve İslamiyet lehindeki hizmet ve gayretlerinden dolayı dua ediyor ve var gücümüzle destekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Risale-i Nur Meşveret Cemaati Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement