Riskli Yapı Tespiti ve Sorunları Tartışılacak - Son Dakika
Yerel

Riskli Yapı Tespiti ve Sorunları Tartışılacak

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, ‘Kentsel Dönüşüm Sürecinde Riskli Yapı Tespiti ve Sorunları’ konulu panel düzenliyor.

29.11.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, 'Kentsel Dönüşüm Sürecinde Riskli Yapı Tespiti ve Sorunları' konulu panel düzenliyor.

İMO Adana Şubesi, kentsel dönüşüm sürecinde riskli bina tespiti ve sorunlarına ilişkin bilgi almak isteyen, sorunları ve soruları olan tüm Adanalıları, panelin yapılacağı 1 Aralık Salı günü saat 14.00'da Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi'ne davet etti.

Kentsel dönüşüm ve riskli bina tespit süreci ile ilgili önemli bilgi ve birikimine sahip İMO İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünden Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü M. İskender Özdemir ile İMO Adana Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hıdır Çak panelde konuşmacı olarak yer alacak.

Konuşmacılar, konuyu detaylarıyla değerlendirecek ve panele katılan Adanalıların tüm sorularına yanıt vermeye çalışacak. Adanalıların sorularını rahatça sorabilmesi için panelin forum bölümü uzun tutulacak. Panelin Moderatörlüğünü yapacak olan inşaat mühendisi Mustafa Çampınarı, İMO Adana Şubesi'nin Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanlık görevini de yürütüyor.

İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, Adanalıları panelin yapılacağı 1 Aralık Salı günü saat 14.00'da Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi'ne davet etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Riskli Yapı Tespiti ve Sorunları Tartışılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement