Rışvanlar da Anka Hastanesi'ni tercih etti - Son Dakika
Güncel

Rışvanlar da Anka Hastanesi'ni tercih etti

Rışvanlar da Anka Hastanesi\'ni tercih etti

Gaziantep Özel Anka Hastanesi ve Rışvan Kültür, Eğitim ve Dayanışma Federasyonu arasında imzalanan sağlık protokolü kapsamında, 36 ilde bulunan federasyon üyeleri ve onların yakınları, Anka Hastanesi'nin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacak.

30.01.2020 11:09  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Özel Anka Hastanesi ve Rışvan Kültür, Eğitim ve Dayanışma Federasyonu arasında imzalanan sağlık protokolü kapsamında, 36 ilde bulunan federasyon üyeleri ve onların yakınları, Anka Hastanesi'nin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacak.

Gaziantep Özel Anka Hastanesi ve Rışvan Kültür, Eğitim ve Dayanışma Federasyonu arasında sağlık protokolü imzalandı. İmza töreni, Rışvan Kültür, Eğitim ve Dayanışma Federasyonu Genel Başkan Ali Avcı, Genel Başkan Yardımcıları Hasan Aytaç, Ahmet Şan, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bilici ve Gaziantep Özel Anka Hastanesi Başhekimi Dr. Fırat Dalgıçer ve Başhemşire Ayşe Koç'un katılımı ile gerçekleşti. İmzalanan protokolünün her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen Gaziantep Özel Anka Hastanesi Başhekim Dr. Fırat Dalgıçer, "İmzaladığımız bu protokol ile Rışvan Kültür Eğitim ve Dayanışma Federasyonu üyeleri hizmetlerimizden indirimli yararlanabilecek. Güvenli ve kaliteli sağlık hizmetlerinin erişilebilirliğini artırma adına kurumlarla işbirliği yapmaya devam edeceğiz" dedi. Rışvan Kültür, Eğitim ve Dayanışma Federasyonu Genel Başkan Ali Avcı ise, "36 ilde temsilciliği bulunan Rışvan Kültür Eğitim ve Dayanışma Federasyonu üyeleri için geçerli olan protokolün Anka Hastanesi yetkilileriyle birlikte sorunsuz ve profesyonelce ilerleyeceğine inancımız tamdır. Protokol kapsamında kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetini en uygun şartlarda bize sunacak olan Anka Hastanesi yönetimine teşekkür ederim" diye konuştu.

Protokol kapsamında, 36 ilde temsilciliği bulunan Rışvan Kültür Eğitim ve Dayanışma Federasyonu üyeleri ile onların birinci derece yakınları Gaziantep Özel Anka Hastanesi'nin sunduğu sağlık hizmetinden indirimli olarak yararlanabilecek - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rışvanlar da Anka Hastanesi'ni tercih etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement