Rıza Kayaalp, Sabiha Gökçen'de Çiçekle Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Rıza Kayaalp, Sabiha Gökçen'de Çiçekle Karşılandı

Haber-Kamera: Anıl UÇAN / İstanbul DHAAvrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Rıza Kayaalp yurda döndü.

03.05.2018 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Anıl UÇAN/ İstanbul DHA

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Rıza Kayaalp yurda döndü.

Rusya Federasyonu'na bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazanan Rıza Kayaalp, Türkiye'ye döndü. İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Uluslararası Havalimanı'ndan yurda giriş yapan Rıza Kayaalp'i ISG yetkilileri karşıladı ve teşekkür plaketi ve çiçek verdi. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirten Rıza Kayaalp, "Amacımız ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Ülkemizin ve halkımızın beklentilerini karşılayabilmekti. Bunu da Allah'a şükür her sene gerektiği gibi yerine getiriyorum. Gittiğim maçlarda, Avrupa ve dünya Şampiyonalarında şampiyonluklar kazanarak halkımı gururlandırıyorum. 8'inci Avrupa Şampiyonluğumu elde ederek bu gururu bir kez daha halkımıza yaşattık. Tabii ki bu burada kalmayacak, İnşallah devamı gelecek. Devamı gelmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben her zaman bunu söylerim. Yeteneğim varsa ve bundan önce başardıysam bundan sonrada başarabilirim. Yeteneğimi sonuna kadar ülkemin başarısı için kullanacağım. Bu işi bırakana kadar yeteneğimi kullanıp birçok başarılarla ülkemize dönmek istiyorum" dedi.

"CUMHURBAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Rıza Kayaalp, "Sayın Cumhurbaşkanım tebriklerini ilettiler. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin Cumhurbaşkanı tarafından hatırlanmak ve tebrik edilmek çok güzel. Şimdi ki hedefim ise Olimpiyat Şampiyonluğu el edebilmek. Bu şampiyonluklarımın sayısını artırabilmek ve bunun için önümüze bakıp antrenmanlarımıza bakacağız. Her başarıdan sonra yeni başarıların hayalini kuracağız. Sadece güreş için değil. Her iş için sadece ileriye bakan birisi olacağız ve daha fazlasını isteyen birileri olacağız" diye konuştu.

"RIZA KAYAALP'I SABİHA GÖKÇEN'DE AĞIRLAMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ"

Rıza Kayaalp'e teşekkür plaketi ve çiçek takdim eden ISG Kurumsal İletişim Müdürü Sanan Soysal ise, "Biz şampiyon Rıza'yı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karşılamaktan dolayı çok mutluyuz. Kendisi bizim gurur kaynağımız. Artık bizi şampiyonluklara alıştırdı. Kendisinin ifade ettiği gibi, en büyük kürsü olan Olimpiyat Şampiyonluğu kürsüsünde görmek istiyoruz. Türkiye'nin bu tip başarılara ve gururlara ihtiyacı var. Sabiha Gökçen Havalimanı olarak kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Rıza Kayaalp'e çiçek ve plaket verilmesi

-Rıza Kayaalp Röp.

-ISG Kurumsal İletişim Müdürü Canan Soysal röp

-Detaylar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rıza Kayaalp, Sabiha Gökçen'de Çiçekle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement