Rize Bakan Fakıbaba Çayda Organik Tarıma Geçeceğiz - Son Dakika
Güncel

Rize Bakan Fakıbaba Çayda Organik Tarıma Geçeceğiz

Bakan Fakıbaba Çayda organik tarıma geçeceğiz (2)BAKAN FAKIBABA ÇAY TARLASINA GİRDİRize'de bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, katıldığı Çay Sektörü Değerlendirme toplantısının ardından bölgede inceleme ve ziyaret programlarına devam etti.

05.01.2018 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Fakıbaba Çayda organik tarıma geçeceğiz (2)

BAKAN FAKIBABA ÇAY TARLASINA GİRDİ

Rize'de bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, katıldığı Çay Sektörü Değerlendirme toplantısının ardından bölgede inceleme ve ziyaret programlarına devam etti. ÇAYKUR'daki toplantı sonrası Bakanlar Fakıbaba ve Bak, kendilerini taşıyan makam aracını Ardeşen ilçesi Fırtına Vadisi'nde durdurarak burada bir çay tarlasına girdi. Çay tarlasına girerek incelemede bulunan Bakan Fakıbaba, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'ndan da çay tarımı hakkında bilgi aldı.

ÇAY TARLASINA İLKEZ GİRDİ

Çay tarlasında DHA muhabirine açıklamada bulunan Bakan Fakıbaba, çay tarlasına ilk kez girdiğini belirterek 'Çay tarlası çok güzelmiş. Ben çok çay içerim. Türk halkı belki ekmek yemez ama çay içer. Bunun için çay çok önemli. Ben günde 20 bardak civarı çay içerim. Çayı çok severek içerim. Türk halkının iftarlarda ilk aklına gelen çaydır. Orucunu açtıktan sonra 'Çayımı getir' der. Çay ürünü bunun için çok önemlidirö dedi.

Çay tarlasındaki incelemelerin ardından bakanlar, alabalık çiftliğinde incelemelerde bulunmak üzere Çamlıhemşin ilçesine gitti.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera RİZE (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rize Bakan Fakıbaba Çayda Organik Tarıma Geçeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement