Rize'de 8 Köy Yolu Kardan Kapandı - Son Dakika
Güncel

Rize'de 8 Köy Yolu Kardan Kapandı

RİZE'de kar yağışı ile birlikte yüksek kesimlerdeki köyler beyaza büründü, 8 köy yolu ulaşıma kapandı.

19.02.2018 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

RİZE'de kar yağışı ile birlikte yüksek kesimlerdeki köyler beyaza büründü, 8 köy yolu ulaşıma kapandı. Rize'de, bir süredir kurak geçen kış aylarının ardından kar yağışı yeniden etkili odlu. İkizdere, Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerinin yüksek kesimlerindeki köyler beyaza büründü. Yüksek kesimlerde kar kalınlınğın yer yer 20 santimetreye ulaştığı bölgede, 8 köy yolu ulaşıma kapandı. İkizdere ilçesi Sivrikaya köyünde yağan kartla birlikte kartpostallık görüntüler oluştu.

Kardan dolayı ulaşıma kapalı bulunan Rize- Erzurum karayolu Ovit Dağı geçidinde, ulaşım trafiğe açılan Ovit Tüneli'nde tek tüpten kontrollü olarak veriliyor. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rize'de 8 Köy Yolu Kardan Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş Stadı saldırısında firari sanık 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı
    14:57 Beşiktaş Stadı saldırısında firari sanık 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    İstanbul'da 10 Aralık 2016'da meydana gelen Beşiktaş Stadı terör saldırısına ilişkin firari olarak aranan Aydın Ekici, 7 yıl sonra yakalandı. Ekici, 39 emniyet mensubu ve 7 sivilin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili olarak 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, diğer suçlardan ise delil yetersizliği nedeniyle beraat kararı verdi.

  • TCG Kınalıada, Süveyş Kanalı'na ulaştı
    14:57 TCG Kınalıada, Süveyş Kanalı'na ulaştı

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin tesisinin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Türkiye'den yola çıkan TCG Kınalıada'nın, Süveyş Kanalı'na ulaştığını bildirdi.


Advertisement