Rize'de Hamile Kadının Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

Rize'de Hamile Kadının Öldürülmesi

Rize'nin Çayeli ilçesinde kardeşi tarafından tabanca ile vurularak öldürülen 8 aylık hamile Nesrin Suiçmez, toprağa verildi.

09.09.2011 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin Çayeli ilçesinde kardeşi tarafından tabanca ile vurularak öldürülen 8 aylık hamile Nesrin Suiçmez, toprağa verildi.

İlçenin Yenihisar Köyü Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Suiçmez'in ailesi, akrabaları ve vatandaşlar katıldı. Suiçmez'in cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gemiciler köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine eşi ile eşinin ailesinden kimsenin katılmadığı dikkat çekti.

Bu arada yaklaşık 1 yıl önce Seçkin Suiçmez ile evlenen Nesrin Suiçmez'in ailesinin, eşi ile evlenmesine önce izin vermedikleri, ancak daha sonra ikna edilerek evlenmelerine izin verildiği öğrenildi. Evlendikten 20 gün sonra yurt dışına çalışmaya giden Seçkin Suiçmez, yaklaşık 1 ay önce Rize'ye döndü.

Nesrin Suiçmez de eşi yurt dışında bulunduğu sürede baba evinde kaldı. Eşinin yurt dışından dönmesinin ardından eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı eve döndü. Ancak eşinin ailesi ile aralarında yaşanan sorunlardan dolayı ilçe merkezinde başka bir ev kiralayan çift, evi donatmaya başladı. Nesrin Suizmez'in, son olarak yaklaşık 1 hafta önce baba evine dönerek, eşinden boşanmak istediğini söylediği, bu nedenle ailesi ile arasında tartışma çıktığı belirtildi. Seçkin Suiçmez'in, eşinin ziynet eşyalarını kumarda kaybettiği de iddia edildi.

Öte yandan, hamile kardeşini tabanca ile vurarak öldüren ve jandarma ekiplerince gözaltına alınan Uğur Sarı'nin ise, yaklaşık 1 yıl önce Şırnak'ta yaptığı askerliğini tamamlayarak memleketine döndüğü belirtildi. Girdiği uzman çavuşluk sınavını kazanan ve bu 15 Eylül'de atanmayı bekleyen Sarı, adliyedeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Rize'nin Çayeli ilçesinde dün, 8 aylık hamile Nesrin Suiçmez (24), eşi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle evini terk ederek Gemiciler köyündeki babasının evine dönmüştü. Suiçmez ile kardeşi Uğur Sarı (23) arasında, baba evinde çıkan tartışma sonucu Sarı, Nesrin Suiçmez'e tabanca ile ateş etmişti. Ağır yaralanan Suiçmez, komşuları tarafından götürüldüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Anne karnındaki 8 aylık bebeği kurtarma çabaları da sonuç vermemişti. Olayın ardından Sarı, jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı.

- RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize'de Hamile Kadının Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement