Rize'de "Kişisel Gelişim ve Motivasyon" Konferansı - Son Dakika
Yerel

Rize'de "Kişisel Gelişim ve Motivasyon" Konferansı

Rize\'de "Kişisel Gelişim ve Motivasyon" Konferansı

Genç Ufuk Fikir Kulübünce üniversite öğrencilerine yönelik "Üniversite Öğrenci Uyum Süreci, Kişisel Gelişim ve Motivasyon Eğitimi" konulu konferansı düzenlendi.

17.11.2014 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Ufuk Fikir Kulübünce üniversite öğrencilerine yönelik "Üniversite-Öğrenci Uyum Süreci, Kişisel Gelişim ve Motivasyon Eğitimi" konulu konferansı düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, Genç Ufuk Fikir Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ersoy, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Faruk Sancar'ın açılış konuşmasının ardından psikolog Esra Alemdaroğlu sunum yaptı. Alemdaroğlu, üniversiteye geçiş sürecinde öğrencilerin hangi sıkıntılarla karşılaşacakları ve bu sıkıntıları nasıl atlatabileceklerini anlattı.

Üniversitelerin sadece diploma veren kurumlar olarak görülmemesi gerektiğini dile getiren Alemdaroğlu, "Kişisel gelişimin en üst düzeyde hayat bulacağı, kişilerin kendini yeniden keşfedebileceği yegane yerler üniversitelerdir" dedi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize'de 'Kişisel Gelişim ve Motivasyon' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement