Öğrenciler Yöresel Müzik Eşliğinde Salsa Yaptı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Yöresel Müzik Eşliğinde Salsa Yaptı

Öğrenciler Yöresel Müzik Eşliğinde Salsa Yaptı

Rize'nin Fındıklı ilçesinde başlatılan modern dans kursu sona erdi.

28.06.2013 14:19  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin Fındıklı ilçesinde başlatılan modern dans kursu sona erdi.

Fındıklı Belediyesi tarafından düzenlenen ve Tuncer Ergüven Sosyal tesislerinde açılan kursa 55 öğrenci yaklaşık altı ay boyunca eğitim alarak modern dansları öğrendiler. Kursun sonunda Fındıklı Meslek Yüksek Okulu spor salonunda düzenlenen sertifika törenine öğrenciler öğrendiği dansları sergilediler. Düzenlenen sertifika töreninde öğrenciler yöresel müzik eşliğinde kısa salsa dansı yaptılar.

5 ile 15 yaş arası kız ve erkek çocuk gruplarına modern dans kursu açtıklarını belirten eğitmen Sercan Şahinbaş, " Modern dansın yanında 10-15 yaş arası çocuklara yöresel müzik eşliğinde salsa dansı eğitimi verdik. Düzenlemiş olduğumuz sertifika töreninde de kısa bir gösteri sundular. Buradaki gösteriyi 4. Uluslararası Tulum ve Müzik festivalinde de sergileyeceğiz. İki aylık eğitim sürecinde 55 kendine inanan güvenen ve daha dik durmayı öğrenen gençlik oluşturduğuma inanıyorum. Çocukların kendilerine güvenmeleri halinde yapamayacakları hiçbir şeyin olamayacağı anlayışıyla dansı öğrendiler. Bu organizasyon başta Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban'a ve bütün öğrenci ve velilere teşekkür ediyorum. Bundan sonrada modern dans eğitimlerine devam edeceğiz. Ağustos ayında yeni dönem kayıtları başlayacak" dedi. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Yöresel Müzik Eşliğinde Salsa Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement