Rizeli Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın Gençlik ve Spor Bakanı Olmasından Mutlu - Son Dakika
Politika

Rizeli Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın Gençlik ve Spor Bakanı Olmasından Mutlu

Rizeli Milletvekili Osman Aşkın Bak\'ın Gençlik ve Spor Bakanı Olmasından Mutlu

Bugün yaşanan kabine değişikliği ile AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın Gençlik ve Spor Bakanı olması Rizeliler’i mutlu etti.

19.07.2017 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün yaşanan kabine değişikliği ile AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın Gençlik ve Spor Bakanı olması Rizeliler'i mutlu etti.

Sporcu bir kimliği olan, geçmişte çeşitli kulüplerde yöneticilik ve Türkiye Güreş Federasyonluğu Başkanlığı görevini de yapan AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın Gençlik ve Spor Bakanı olmasının ardından memleketi Rize'de vatandaşlar sevinç yaşadı.

Rizeli vatandaşlardan Habip Agun, yaptığı açıklamada "Bu haberi duyduğumuza çok sevindik ve mutlu olduk. Bundan sonraki süreçlerde Rize ve Rizeli daha iyi hizmet alacağını düşünüyoruz. Çünkü mevcut olan bir meclis başkanı ve bir de Cumhurbaşkanımız var. Allah utandırmasın" derken, Burhan bakır ise yaptığı açıklamada "AK Parti'nin ilk döneminde İmdat Sütlüoğlu bakanımız sonrasında da Hayati Yazıcı Bakanımız vardı. Son dönemde bakanımız yoktu. Bu boşluğu Osman Aşkın Bak bakanımızın dolduracağını düşünüyoruz. Çünkü sporun içinden gelen bir isim olduğu ve çeşitli branşlarda yönetilicilik yaptığından dolayı bu makamı layıkıyla dolduracağına inanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Rizeli Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın Gençlik ve Spor Bakanı Olmasından Mutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement