Robben'den Şikayet: "Minik Takımdaki Oğlumun Antrenmanları Bile Ancelotti'ninkilerden İyi" - Son Dakika
Spor

Robben'den Şikayet: "Minik Takımdaki Oğlumun Antrenmanları Bile Ancelotti'ninkilerden İyi"

Robben\'den Şikayet: "Minik Takımdaki Oğlumun Antrenmanları Bile Ancelotti\'ninkilerden İyi"

Geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla görevine son verilen Carlo Ancelotti'nin ardından eski futbolcuları görüşlerini dile getirmeye başladı.

02.10.2017 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geride kalan sezonda 15 puan farkla Bundesliga şampiyonu olan ve sezon başında Şampiyonlar Ligi'ne odaklanarak başlayanhiç beklemediği bir başlangıç yaptı...

İlk 7 hafta sonunda lider 'un 5 puan gerisinde kalan ve Şampiyonlar Ligi'ndeki PSG deplasmanında 3-0'lık ağır bir yenilgi alan Bavyera ekibinde görevine son verilen Ancelotti hakkındaki çarpıcı yorumların sayısı artıyor.

vegibi iki liderinin geçtiğimiz sezon sonunda futbolu bırakması sebebiyle takım üzerindeki hakimiyetini kaybettiği öne sürülen İtalyan teknik adamın antrenmanları da tartışma konusu.

Rummenigge'ye kondisyoner şikayeti

Ancelotti ile birlikte görevine son verilen kondisyoner Giovanni 'nin idmanlarından şikayetçi olan ,ve 'in kulüp CEO'su 'ye bu durumu bildirdiği ve sadece 3 dakika süren ısınma hareketlerinin yetersizliği sebebiyle sakatlıklara sebebiyet verdiğini söyledikleri öğrenildi.

"Minik takım oynayan oğlum bizden iyi antrenman yapıyor"

Deneyimli teknik adam hakkında en ağır eleştiri ise 'den geldi. Kicker'in haberine göre Hollandalı yıldız yaptıkları antrenmanların D Genç takımda forma giyen oğlunun yaptığı antrenmanlardan kötü olduğunu düşünüyor. "Minik takım oynayan oğlum bizden iyi antrenman yapıyor" sözleriyle durumu dile getiren 33 yaşındaki futbolcunun Ancelotti'nin kulüpten ayrılmasında etkili olduğunu biliniyor.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Robben'den Şikayet: 'Minik Takımdaki Oğlumun Antrenmanları Bile Ancelotti'ninkilerden İyi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement