Robert Kolej'in Tarihine Işık Tutan Sergi Şimdi Evinizde - Son Dakika
Eğitim

Robert Kolej'in Tarihine Işık Tutan Sergi Şimdi Evinizde

Robert Kolej\'in Tarihine Işık Tutan Sergi Şimdi Evinizde

Bir Geleneğin Anatomisi: Robert Kolej'in 150 Yılı 1863-2013 sergisini kaçıranlar üzülmesin!

04.12.2013 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Robert Kolej'in 150. kuruluş yıldönümü kapsamında 15 Mayıs-31 Ağustos 2013 tarihleri arasında gerçekleşen 'Bir Geleneğin Anatomisi: Robert Kolej'in 150 Yılı 1863-2013' sergisinin kataloğuna artık tüm kitapevleri ve online satış noktalarından ulaşılabiliyor.

Robert Kolej'in 150 yıllık ilginç tarihinin yanı sıra eğitimin insanları bir araya getirme gücünü ve gençlerin sonsuz kapasitelerini gözler önüne seren 670 sayfalık sergi kataloğu, İstanbul Araştırmaları Enstitüsü ve Robert Kolej işbirliğiyle, Robert Kolej Arşivi, Robert Kolej Arkeoloji Koleksiyonu, Columbia Üniversitesi Nadir Kitap ve Elyazmaları Kütüphanesi, Saint Joseph Lisesi ve özel koleksiyonlardan derlendi.

Cem Akaş'ın küratörlüğünü üstlendiği, İstanbul'un eğitim, kültür, sosyal ve entelektüel yaşamına ışık tutan serginin kataloğunda; Ted Widmer, Funda Soysal, Zafer Toprak, Üstün Ergüder, Nükhet Sirman, Kanat Emiroğlu, Herkül Millas, Mahmut Önder Hortaçsu, Zeynep Çelik, Dağhan Irak, Özdemir Nutku, Semih Gümüş, Nuri M. Çolakoğlu, Ayşe Kulin, Erkut Yücaoğlu ve Cem Kozlu'nun makaleleri yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Robert Kolej'in Tarihine Işık Tutan Sergi Şimdi Evinizde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement