Robert Prosinecki: "Hırvatistan 'Büyük Arjantin'i Adeta Öldürdü" - Son Dakika
Spor

Robert Prosinecki: "Hırvatistan 'Büyük Arjantin'i Adeta Öldürdü"

Robert Prosinecki: "Hırvatistan \'Büyük Arjantin\'i Adeta Öldürdü"

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Hırvat teknik direktör Robert Prosinecki, Hırvatistan'ın dün akşam oynanan Dünya Kupası maçında Arjantin'i yerle bir ettiğini söyledi.

22.06.2018 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında Hırvatistan'ın Arjantin'i 3-0 yendiği maça ilişkin AA muhabirine değerlendirmede  bulunan Prosinecki, Hırvatistan'ın dün akşam gerçek bir takım gibi oynadığını  ifade etti.
Prosinecki, Hırvatistan'ın harika futbolculara sahip olduğunun herkes  tarafından bilindiğini belirterek, "Ama dün akşamdan beri onlar bir takım. Hem de  harika bir takım." şeklinde konuştu.
Hırvatistan'ın 1998 FIFA Dünya Kupası'nda üçüncülük elde ettiği  takımda forma giyen Prosinecki, Luka Modric ve takım arkadaşlarının 1998  yılındaki tarihi başarıyı yineleyebileceğini söyledi.
Prosinecki, "Etkileyici bir oyunla son 16 takım arasına kaldılar.  Takımda iyi bir atmosfer oluştu. Dolayısıyla daha da ileri turlara ulaşabilirler.  Kaliteli, mücadeleci ve birbirini tamamlayan bir ekip. Hırvatistan dün akşam  Büyük Arjantin'i yerle bir etti, adeta öldürdü." ifadelerini kullandı.
Coşkuyu seyircilerin yaşaması, futbolcuların ise sakin olması  gerektiğini savunan Prosinecki, "Eğer bunu başarırlarsa Hırvatistan'ı  şampiyonanın sonuna kadar izleyebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.
Hırvatistan, dün akşam oynanan maçta Arjantin'i Ante Rebic, Luka  Modric ve Ivan Rakitic'in golleriyle 3-0 yenmişti. Puanını 6'ya yükselten  Hırvatistan, gruptan çıkmayı da garantiledi

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Robert Prosinecki: 'Hırvatistan 'Büyük Arjantin'i Adeta Öldürdü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement