Fenerbahçe'de Robin van Persie Takımdan Ayrılmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Robin van Persie Takımdan Ayrılmak İstiyor

Fenerbahçe\'de Robin van Persie Takımdan Ayrılmak İstiyor

Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie'nin, Sarı-Lacivertli ekipten ayrılmak istediği ancak kendisini transfer edecek kulüp bulamadığı ortaya çıktı.

19.07.2016 03:29  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon başından bu yana ağrıları olduğunu öne sürerek birçok antrenmana çıkmayan Robin van Persie'nin geleceği yavaş yavaş şekilleniyor. Takımdan ayrılmayı isteyen ancak şu ana kadar kendisine kulüp bulamayan Hollandalı yıldız, Nisan ayından bu yana süren takım arayışlarında hedefine ulaşamadı.

Robin Van Persie için özellikle Çin piyasasının şimdilik kapandığı öğrenildi. Çin'de yaz aylarında çok fazla transfer yapılmaması, takımların büyük transfer hamlelerini sezon sonu olan Aralık-Ocak aylarında gerçekleştirmesi, hem yönetimin hem de Van Persie'nin bu konuda elini-kolunu bağladı.

SPARTA PRAG KADROSUNA ALINMADI

Birkaç Çin kulübüyle görüşen Van Persie, yönetimin talep ettiği bonservis ücretini kabul eden takım bulamadı. Avrupa'ya gitme ihtimali ise yıllık ücreti nedeniyle neredeyse imkansız gözüken Van Persie'nin devre arasına kadar takımda tutulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe yönetiminin 7 milyon Euro bonservis bedeli beklediği tecrübeli oyuncu, bu dönemde daha hareketli olan Çin piyasasında şansını bir kez daha deneyebilir.

PRAG KADROSUNA ALINMADI

Sabah gazetesinin haberine göre, ağrılarının sürdüğünü öne süren Van Persie, Sparta Prag karşılaşmasının kafilesine alınmadı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Robin van Persie Takımdan Ayrılmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement