Robin Van Persie: Kaçıp Gidecek Adam Değilim - Son Dakika
Spor

Robin Van Persie: Kaçıp Gidecek Adam Değilim

EURO 20162ya gidemeyen Hollanda'da Robin van Persie, "Zor zamanlardayız ama ben kaçıp gidecek adam değilim." açıklamasını yaptı.

14.10.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda Milli Takımı'nın ve Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie, 3-2 yenildikleri Çek Cumhuriyeti maçının ardından karşılaşmayı ve Portakallar'ın performansını değerlendirdi. Van Persie, "Zor zamanlardayız ama ben kaçıp gidecek adam değilim." açıklamasını yaptı.

MAÇA YEDEK BAŞLADI

Fenerbahçe'de yedek kalması ülkesi Hollanda'da da çok konuşulan, hatta teknik direktörü Danny Blind tarafından 90 dakika oynayacak kondisyonda olmadığı için kulübede oturtulan Robin Van Persie, dün akşam Çek Cumhuriyeti karşısında da maça kulübede başladı.

ÖNCE KENDİ KALESİNE SONRA RAKİBE GOL ATTI

Takımı maçın başında yenik duruma düşen Danny Blind ise Van persie'yi 39'da oyuna dahil etti. Maçta şanssız şekilde topu kendi ağlarına gönderen ancak takımının ikinci golünü de atan Persie, Portakallar'ın turnuva dışında kalmasına engel olamadı.

"KORKUP KAÇACAK ADAM DEĞİLİM"

Geçtiğimiz hafta, 100. milli maçına çıkmasına rağmen 88'de oyuna girmesi tartışılan, Depay'la kavga ettiği öne sürülen Uçan Hollandalı, maç sonu ise "Ben korkup kaçacak adam değilim. Kötü bir performans sergiledik ve elendik. Ama şimdi ileriye bakma zamanı. Biz futbolcular, medya ve taraftar artık bir süre elmanın çürük tarafını yemek zorunda kalacağız." açıklamasını yaptı.

"ÇOĞU ZAMAN SUSTUM"

"Pes etmek bir seçenek değil" diyen 32 yaşındaki yıldız, "Birçok şey yaşadım ve çoğu zaman sustum. Ama ben milli takımı bırakmayı düşünmüyorum. Tabii bu teknik direktörümüzün beni çağırmasına bağlı" dedi.

Robin Van Persie: Kaçıp Gidecek Adam Değilim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Robin Van Persie: Kaçıp Gidecek Adam Değilim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mehmet ali: Bu salak Türkiye puan kaybedecek ama nedenini sormayın diyen mal değil miydi. Neden kaçsın ki bu mala bu parayı verecek başka enayi hangi ülkede var. yönetimde biraz milliyetcilik var ise geregini yapar ama nerde o günler 15 7 Yanıtla
  • Vesselam: Mehmet ali tmm yobaz bir malsın 0 0 Yanıtla

Advertisement