Robinho hapse girmemek için Roma'ya gitmedi! - Son Dakika
Spor

Robinho hapse girmemek için Roma'ya gitmedi!

İtalya'da 2017 yılında tecavüz suçundan 9 yıl hapis cezası alan Robinho, Medipol Başakşehir'in Roma ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almadı.

19.09.2019 17:33  Güncelleme: 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi'nde Roma ile karşı karşıya gelecek olan Başakşehir, yıldız oyuncusu Robinho'yu İtalya'ya götürmedi. Brezilyalı futbolcunun Çizme'ye götürülmemesiyle ilgili olarak İtalyan basını, flaş bir iddiada bulundu.

9 YIL HAPİS CEZASI ALDI

İtalya'da hakkında çıkan bir mahkeme kararı nedeniyle Robinho, kendini kadrodan çıkardığı ve İtalya'ya gitmediği öğrenildi. Robinho için İtalyan yargısı, 2017'de tecavüz suçundan dokuz yıl hapis cezası kararı vermişti. Yıldız futbolcunun bu mahkeme kararına itiraz ettiği ancak bunun henüz hükme kavuşmadığı için, riske girmek istemeyerek ülkeye ayak basmamayı tercih ettiği belirtildi.

Robinho hapse girmemek için Roma'ya gitmedi!

2013'TE İTALYA'DAN AYRILDI

İtalyanlar, Başakşehirli futbolcunun bu yüzden başına gelecek bir olumsuzluğu önlemek adına kulübüyle anlaşarak, Çizme'ye gitmediğini dile getirdiler. O dönem Milan'da forma giyen Robinho'nun 2013'te yaşanan olayın ardından İtalya'dan ayrıldığı, o tarihten sonra da ülkeye uğramadığı hatırlatıldı. Robinho Milan'dan sonra Brezilya'da Santos ve Atletico Mineiro, Çin'de Guangzhou Evergrande, Türkiye'de Sivasspor ve Başakşehir formaları giymişti.

(Fotomaç)

Robinho hapse girmemek için Roma\'ya gitmedi!

Son Dakika Spor Robinho hapse girmemek için Roma'ya gitmedi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • cahit : ATATÜR NEDEMİŞ BEN SPORCUNUN AKILLI ZEKİ ÇEVİK AHLAKLISWINI SEVERİM YOLLAYIN ROMAYA ADAM TECAVÜZDEN CEZA ALMIŞ KESİNLEŞMİŞ YOLLAYIN GİTTİN ATATÜRKE SAYGINIZ VARSA YOK MÜSLANIZ DİYORSANIZ OZAMAN BAŞKA ACİL YOLLAYIN YOK BİZ İNSANIZ DİYORSANIZ . ACİL YOLLAYIN İNSANLIK SUÇU İŞLEMEYİN BAŞAKŞEHİR YÖNETİCİLERİ SİZLERİNDE EVLATLARINIZ VAR DEĞİL Mİ BU ADAM ALLAH KORUSUN SONRA ONLARA BİRŞEY YAPARSA DEĞİL Mİ? 5 6 Yanıtla
  • Ufuk : Gönderin kardeşim çeksin cezasını uçkuruna sahip çıksaymış angut 6 2 Yanıtla
  • Kayserispor: Basaksehir gercekten "tehlikeli" bi Takim:baksaniza sapigi var, cowboyu var... Hangi birine önlem alacaksin. Yinede bir Türk olarak Roma maflubiyetine üzüldük tabi. Özellikle Futbolcuyken hayran oldugum Okan Hocaya. 0 0 Yanıtla

Advertisement