Robotlar Ankara Havası Oynadı - Son Dakika
Güncel

Robotlar Ankara Havası Oynadı

Celal Bayar Üniversitesi Yükseköğrenim Tanıtım Günlerine 33 üniversite ile Manisa il ve ilçelerinden 34 lise katıldı.24-25 Nisan 2013 tarihlerinde, Belediye Fuar Merkezi'nde düzenlenen Celal Bayar Üniversitesi 3.Yükseköğrenim Tanıtım Günleri'nin...

27.04.2013 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Bayar Üniversitesi Yükseköğrenim Tanıtım Günlerine 33 üniversite ile Manisa il ve ilçelerinden 34 lise katıldı. 24-25 Nisan 2013 tarihlerinde, Belediye Fuar Merkezi'nde düzenlenen Celal Bayar Üniversitesi 3.Yükseköğrenim Tanıtım Günleri'nin açılış töreni Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Süheyla Sürücüoğlu, Prof. Dr. Ali Çelik, Prof. Dr. Erdoğan Özkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, dekanlar, okul müdürleri ve lise öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Tanıtım günlerine önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da zengin ve farklı bir stant tasarımıyla katılan Turgutlu Meslek Yüksekokulu farklı bölümlerinin yaptığı uygulamaları sergileyerek katılımcıların ilgisiyle karşılaştı.

Elektrik ve elektronik bölümleri öğrenci ve akademik personeli tarafından uygulamalı proje kapsamında servo motorlarının çeşitli şekillerde kombine edilmesiyle oluşturulan

robota Ankara'nın Bağları oyun havası oynatıldı. Kerem ile Aslı adları verilen robotlar standı ziyaret eden gruplara oyunlarını sıkılmadan defalarca sergiledi. Ayrıca, Turgutlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin tasarlayarak ürettikleri sinyal kesici jammer cihazı katılımcılar ve protokol tarafından ilgiyle karşılandı.

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Mehmet Pakdemirli başta olmak üzere

ziyaretçilerin izlediği stantta sergilenen diğer bölümlerin uygulamaları da katılımcılardan tam puan aldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Robotlar Ankara Havası Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement