Rock'n Coke Festivali - Son Dakika
Güncel

Rock'n Coke Festivali

Rock\'n Coke Festivali

5 farklı sahnede 100'den fazla performansın sunulduğu festival, konserlerle devam ediyor

07.09.2013 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rock'n Coke Festivali, ikinci gününde verilen konserlerle devam ediyor.

Bu yıl 5 farklı sahnede 100'den fazla performansın sunulduğu festivalde, Hezarfen Havaalanı'nda hazırlanan "Rock'n Coke Kasabası"ndaki müzik sahnesinde "Büyük Ev Ablukada", "Manga" ve "Duman" gibi Türk grupları, dinleyicisiyle buluştu.

Festivale katılanlar, müzik gruplarının seslendirdiği şarkılarla keyifli dakikalar geçirirken, şarkıcı Tarık Mengüç de festivalde sahne alan şarkıcılar arasında yerini aldı.

Müzikseverler, yarın sona erecek festivalde,  "Arctic Monkeys", "Hurts", "The Prodigy" ve "Jamiroquai" gibi grupların şarkılarını dinleme fırsatı bularak, eğlenceli aktivitelerle renklendirilmiş bir hafta sonu geçirecek.

Festival, konserlerin yanı sıra çeşitli etkinliklerle devam ediyor

Festivale katılan müzikseverler bu akşam "Editors", "Hurts", "Arctic Monkeys", "Triggerfingers", "Maximo Park", "La Roux" gibi isimlerle buluşma şansına sahip olacak.

Rock'n Coke 2013'ün yarın sona erecek programında ise "Within Temptation", "Jamiroquai", "The Prodigy", "Ellie Goulding", "Primal Scream", "Selah Sue", "Netsky Live" gibi müzik dünyasının önemli grupları ve isimleri sahne alacak.

Festivale katılan müzikseverlerden Can Pandır, AA muhabirine yaptığı açıklamada "İstanbul'da sabah müzikle uyandık. Büyük bir organizasyon, çok kalabalık. Kamp alanında çadır kurmak için yer kalmadı. Akşam Duman'ı, yarın da Prodigy'i dinlemek için bekliyorum. Gençlere Rock'n Coke Festivaline gelmelerini tavsiye ederim" diye konuştu.

İzmir'den gelen Necat Yıldırım da festivale ilk kez katıldığını belirterek, "Çok eğleniyoruz. Sabah saatlerinde dinlenmeyi tercih ediyoruz. Sabaha kadar müzik oluyor. Fiziksel yorgunluğumuzu bu saatlerde atmayı hedefliyoruz. Eğlenceyi tüm saatlere yayıyoruz. İlk gün güzel ve gayet keyifliydi. 6-7 arkadaşla beraberiz. Rock, benim için hayatta kalmayı ifade ediyor. Yaşlanmadan önce 30'dan önce yapılması gereken hareketlerden biri. Rock'n Coke'a mutlaka gelin arkadaşlar" diye görüşlerini ifade etti.

10 bin kişinin gelmesinin planlandığı festivalin bugünkü biletleri tükenirken, Rock'n Coke kasabasındaki çadırların yer aldığı kamp alanında katılımcıların yaşamını kolaylaştıracak her türlü altyapı hazırlandı.

Festivalde müzik gruplarının sahne almasının yanı sıra masa oyunları, film gösterimleri, performans, pandomim, dans, jonglör, tahta bacak, akrobasi gibi gösteriler ile heykel, sergi ve atölye çalışmaları da yapılıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rock'n Coke Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement