Arctıc Monkeys, Rock'n Coke'ta Sahne Aldı - Son Dakika
Magazin

Arctıc Monkeys, Rock'n Coke'ta Sahne Aldı

Arctıc Monkeys, Rock\'n Coke\'ta Sahne Aldı

Türkiye'nin en büyük açık hava festivali Rock'n Coke'un ikinci gününde ünlü İngiliz grup Arctic Monkeys, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

08.09.2013 16:55  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en büyük açık hava festivali Rock'n Coke'un ikinci gününde dünyaca ünlü İngiliz grup Arctic Monkeys, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Konserler sırasında "her yer Taksim, her yer direniş" sloganları atıldı.

Bu yıl 10. yaşını kutlayan Türkiye'nin en büyük açık hava müzik festivali Rock'n Coke, tüm hızıyla devam ederken, festivalin ikinci gününde beş ayrı sahnede 50'ye yakın sanatçı ve grup eş zamanlı konser verdi. Türkiye'deki ilk konserini Rock'n Coke'ta veren İngiliz rock grubu Arctic Monkeys, konserine, "Merhaba Türkiye, harika insanlarsınız" diyerek başladı. Yeni albümünden de şarkılar seslendiren Arctic Monkeys, özel sahne performanslarıyla festival tarihinin unutulmazları arasına adını yazdırdı. Festivalin ikinci gününde ayrıca Theo ve Adam'dan kurulu Hurts, şarkıları ve sahne şovu ile Rock'n Coke'un en beğenilen ve dikkat çeken performanslarından birini sergiledi. Aynı gün, Editors, La Roux, Dub FX, Triggerfinger, Maximo Park, Everything Everything, Büyük Ev Ablukada, maNga, Duman gibi ünlü isimler de sahne aldı.

Bu arada bazı konserler sırasında festivalcilerin, "Her yer Taksim, her yer direniş" sloganı atılması dikkat çekti.

Rock'n Coke'ta bugün The Prodigy, Jamiroquai, Rebel Moves, Within Temptation, Primal Scream, Selah Sue, Ellie Goulding, Aylin Aslım, Teoman, Yasemin Mori gibi ünlü isimler performansları var.

OS-SS (MK) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Arctıc Monkeys, Rock'n Coke'ta Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement