Rockçı İmam", Basketbol Takımı Kuracak - Son Dakika
Yerel

Rockçı İmam", Basketbol Takımı Kuracak

"Rockçı imam" olarak bilinen Ahmet Muhsin Tüzer, "Kaş İmam Hatip Basket" ismiyle profesyonel basketbol takımı kurmayı planlıyor.

26.06.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Rockçı imam" olarak bilinen Ahmet Muhsin Tüzer, "Kaş İmam Hatip Basket" ismiyle profesyonel basketbol takımı kurmayı planlıyor.

Kaş ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Camisi'nde görevli Tüzer, kuracakları takımın yönetim kurulu başkanlığını yapacağını söyledi.

Takım için önce Kaş İmam Hatip Spor Kulübü Derneği kurduklarını bildiren Tüzer, daha sonra Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğüne ve Basketbol Federasyonuna başvuracaklarını ifade etti.

Deneyimli bir antrenör ve profesyonel basketbolcular transfer edip 12-13 kişilik bir takım kuracaklarını belirten Tüzer, "Sportif anlamda başarılı aynı zamanda ahlaken de örnek olacak gençlere rol model olacak sıra dışı bir takım kuracağız. İlk yılda hedefimiz bölgesel lig şampiyonluğu olacak" dedi.

Basketbol aracılığıyla, değerlerine ve özüne yabancılaşan gençlere ışık olmayı amaçladıklarına da işaret eden Tüzer, gençlere kendi değerlerini tanıtmak ve sevdirmek, böylece toplumsal barış ve kardeşliğe doğru yol almayı istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rockçı İmam', Basketbol Takımı Kuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement