Rockstar'dan Dev Oyun Paketi - Son Dakika
Teknoloji

Rockstar'dan Dev Oyun Paketi

Rockstar\'dan Dev Oyun Paketi

Rockstar Games bir çok exclusive oyununu tek bir kutuda toplama projesi içerisinde. Koleksiyon paketi oldukça makul bir fiyata sahip!   Rockstar Games, Kasım ayında çıkması ...

12.10.2012 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rockstar Games bir çok exclusive oyununu tek bir kutuda toplama projesi içerisinde. Koleksiyon paketi oldukça makul bir fiyata sahip!

& ;

Rockstar Games, Kasım ayında çıkması beklenen, içerisinde Red Dead Redemption, L.A. Noire, Midnight Club: Los Angeles Complete Edition ve Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City isimli exclusive oyunlarının bulunduğu bir paket hazırladığı öğrenildi. Bu dev oyun paketi, Xbox 360 ve PlayStation 3 konsolları için piyasaya çıkacak.

Ayrıca Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Grand Theft Auto IV için Lost and Damned ve Ballad of Gay Tony eklemelerini de içerecek. Red Dead Redemption veya L.A. Noire için herhangi bir "DLC" (indirilebilir ek bölüm) dahil edilip edilmediği şu an bilinmiyor. Koleksiyon paketi, Buy.com ve CDUniverse.com'dan sipariş verilebilecek. Ürünün fiyatı ise sadece 60 dolar olacak.

& ;

& ;

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Rockstar'dan Dev Oyun Paketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement