RodiMood-Burak Kut Esprisi Beni Cezbetti! - Son Dakika
Güncel

RodiMood-Burak Kut Esprisi Beni Cezbetti!

RodiMood-Burak Kut Esprisi Beni Cezbetti!

RodiMood'un çok konuşulan reklamında yer alan Burak Kut, "RodiMood Burak Kut espirisini çok beğendim. " dedi.

06.11.2012 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

RodiMood'un çok konuşulan reklamında yer alan Ünlü Pop Müziği Sanatçısı Burak Kut, "RodiMood Burak Kut espirisini çok beğendim. " dedi.

RodiMood'un ses getiren " Hollywood'dan değil RodiMood'tan" temalı yeni reklam filminin oyuncusu Burak Kut, reklam filmi çekimlerinde setteki ortamı  anlattı.

Burak Kut, reklam filmindeki esprili kurgunun kendisini etkilediğini, aynı zamanda RodiMood'un çok tanınan ve bilinen bir marka olmasının da böyle bir çalışmada yer almak istemesinde etkili olduğunu belirtti.  Kut, sosyal medyada takipçilerinin de reklam filmini çok beğendiğini, müthiş olumlu geri dönüşler aldığını dile getirdi.

CEYHUN FERSOY TÜM ŞARKILARIMI EZBERE BİLİYOR!

RodiMood reklamını çekerken çok eğlendiklerini belirten Kut, " Ceyhun Fersoy'un şarkılarımı ezbere biliyor! Yüksek sesle sette şarkılarımı söylemesi enerjimizi arttırdı." dedi.

Cast seçiminin çok başarılı olduğunu söyleyen Kut, oyuncu Phil Novak'ın da Clint Eastwood'a şaşırtıcı derecede benzediğini ifade etti.

MARLON BRANDO İLE AYNI PROJEDE YER ALMAYI ÇOK İSTERDİM!

Birçok aktör ve aktristi dönemsel olarak çok beğendiğini belirten Burak Kut, "Marlon Brando sağ olsaydı onunla keyifli bir çalışma yapmayı çok isterdim" dedi.

Önümüzdeki dönem çalışmaları hakkında bilgi veren  başarılı sanatçı "Gelecek yıl bir çok projenin içersinde olacağım. Bunlarla ilgili çalışmalarımız görüşmelerimiz devam ediyor. Sevenlerime en iyi ve kaliteli işlerde olacağımın müjdesini verebilirim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel RodiMood-Burak Kut Esprisi Beni Cezbetti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement