Rolling Stones Paris'e Geliyor - Son Dakika
Güncel

Rolling Stones Paris'e Geliyor

Grup, 13 Haziran'da Stade de France'da konser verecek.

23.03.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü rock grubu Rolling Stones Paris'te konser verecek.

Organizatörler tarafından yapılan açıklamada, Rolling Stones'un, dünya turnesi kapsamında, 13 Haziran'da başkent Paris'teki Stade de France'da konser vereceği duyuruldu.

Paris'e en son 2007'de gelen grubun mayıs, haziran ve temmuzda İtalya, Hollanda, Almanya ve Belçika'da da konser vereceği kaydedildi.

Rolling Stones, grubun üyelerinden Mick Jagger'ın sevgilisi modacı L'Wren Scott'un intihar etmesi üzerine dünya turnesi kapsamında planlanan Avustralya ve Yeni Zelanda konserlerini iptal etmişti.

Jagger'ın, sevgilisinin ölüm haberiyle şoka girdiği ve grubun dünya turnesinin bazı konserlerini ertelemek zorunda kaldığı duyurulmuştu.

L'Wren Scott, kariyerinin ilk yıllarında Paris'te, Thierry Mugler ve Chanel gibi moda dünyasının önde gelen markaları için mankenlik yapmıştı. 1990'lı yıllarda California'ya taşınarak, stilistliğe başlayan Scott, 2001 yılında Mick Jagger'la tanışmıştı. 2006 yılında kendi markasını oluşturan Scott, Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Christina Hendricks, Sandra Bullock ve Michelle Obama gibi isimleri giydirmişti. - Arkansas

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rolling Stones Paris'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement