Rolling Stones Roma'da Konser Verdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Rolling Stones Roma'da Konser Verdi

Rolling Stones Roma\'da Konser Verdi

Rolling Stones'un Antik Roma döneminde eski hipodrom alanı olarak kullanılan Circo Massimo alanında verdiği konseri 70 bin kişi izledi.

23.06.2014 03:49  Güncelleme: 08:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz rock grubu The Rolling Stones, Avrupa turnesi kapsamında İtalya'nın başkenti Roma'da konser verdi.

Rolling Stones'un, Antik Roma döneminde eski hipodrom alanı olarak kullanılan, günümüzde ise konser gibi etkinliklere ev sahipliği yapan Circo Massimo alanında verdiği konseri 70 bin kişi izledi.

Işık ve lazer şovlarının da yapıldığı konser, grubun 71 yaşındaki solisti Mick Jagger'ın yerel saatle 22.00'ye doğru sahneye "Jumpin' Jack Flash" şarkısını söyleyerek çıkmasıyla başladı. Konser, yeni günün ilk saatlerinde seslendirilen "Satisfaction" eseriyle sona erdi.

Her kuşaktan izleyicinin bulunduğu konserde, Rolling Stones hayranları grubun unutulmaz parçalarıyla eğlenceli bir gece yaşadı.

Konser sırasında hayranlarını İtalyanca "Yeniden Roma'da olmak çok güzel. Merhaba Roma, merhaba İtalya" sözleriyle selamlayan Mick Jagger, Brezilya'da devam eden 2014 FIFA Dünya Kupası için de "İtalya kazanacak" demesi, seyircilerden büyük alkış aldı.

Roma'dan önce Avrupa turnesi kapsamında Oslo, Lizbon, Zürih, Tel-Aviv, Berlin, Paris'te sahneye çıkan ünlü rock grubu, turnesini Madrid ve Danimarka'da vereceği konserlerle tamamlayacak.

Öte yandan, konser alanının İngiliz grubu için düşük meblağa kiralandığına ilişkin iddialara cevap veren Roma Belediye Başkanı Ignazio Marino, bu konser için Roma dışından gelen 60 bin kadar insanın otelleri ve restoranları doldurduğunu, dolayısıyla başkentte bugün yaklaşık 25 milyon avro kazanıldığını savundu. - Maseru

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Rolling Stones Roma'da Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement