Benevento Maçında Cengiz Şov Yaptı: 2 Gol 1 Asist - Son Dakika
Spor

Benevento Maçında Cengiz Şov Yaptı: 2 Gol 1 Asist

Benevento Maçında Cengiz Şov Yaptı: 2 Gol 1 Asist

İtalya Liginde Roma, ligin son sırasındaki Benevento'yu 5-2 yenerken; milli oyuncumuz Cengiz Ünder, maçı 2 gol 1 asistle tamamladı.

12.02.2018 00:57  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Roma'nın geçen hafta Hellas Verona'yı 1-0 yendiği maçta takımının ilk dakikadaki golünü atarak, Çizme'de siftah yapan Cengiz Ünder, 24. haftayı da boş geçmedi: 2 gol 1 asist.

Maçın 7. dakikasında Guilherme, Benevento'yu 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekipte, Federico Fazio'nun sayısı 26. dakikadaki sayısı ilk yarının skorunu ilan etti: 1-1.

CENGİZ'DEN NEFİS ASİST

Maçın kilidini açan isim Cengiz Ünder oldu. Genç oyuncu, önce 59. dakikada sağdan topu ceza sahasına taşıyıp altıpas ön çizgisi üzerine ortaladı, Dzeko'nun kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve Roma 2-1 öne geçti.

ART ARDA 2 GOL BİRDEN ATTI

62. dakikada Diego Perotti'nin asistinde penaltı noktasının hemen solundan topu ağlarla buluşturan Cengiz Ünder, skoru 3-1 yaptı.

75. dakikada sahneye bir kez daha Cengiz Ünder çıktı. Topu altıpas ön çizgisi üzerine taşıyıp ardından sol ayağıyla harika bir plaseyle ağları havalandırdı ve skoru 4-1 yaptı. 76. dakikada Benevento Enrico Brignola ile ağları havalandırdı ve skoru 4-2'ye getirdi.

TRİBÜNLERDEN ALKIŞ ALDI

82. dakikada Cengiz Ünder, yerini De Rossi'ye bırakırken; tribünlerden büyük alkış aldı.

90+2'de Dzeko'nun cezasahası sağ içinden ortaya bıraktığı topu defans elle çıkardı. Hakem penaltı kararı verirken; sonradan oyuna giren Defrel ağları havalandırdı ve maçın skorunu ilan etti, Roma: 5 - Benevento: 2.

ROMA 4. SIRADA

Üst üste 2. maçını kazanan Roma puanını 47 yaparak 4. sıraya yükseldi. Benevento ise 7 puanda kaldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Benevento Maçında Cengiz Şov Yaptı: 2 Gol 1 Asist - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Aaa: Adam gibi oyna selam meyin nesi oluyot 1 25 Yanıtla Hayırdır : Seni vatan haini dikkat et her yerde düşmanca konuşma nefesini keserler 20 1
  • Soner: Helal olsun sana kardeşim gururumuzsun 9 0 Yanıtla
  • Helalll: Altınordu çocuğuna 0 0 Yanıtla

Advertisement