Roma Manolas'ı Arsenal'in Elinden Kapıyor - Son Dakika
Spor

Roma Manolas'ı Arsenal'in Elinden Kapıyor

Roma Manolas\'ı Arsenal\'in Elinden Kapıyor

Arsenal'in geçtiğimiz cuma oyuncunun menajeri ile bir araya girmesine rağmen Serie A ekibi devreye girdi ve işi bitirmek üzere.

26.08.2014 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÖZEL HABERWayne VeyseyGoal'ün edindiği bilgiye göre Roma, Arsenal'in de transfer listesinde yer alan Kostas Manolas'ı 13 milyon avro karşılığında kadrosuna katmaya yakın.

Mehdi Benatia'yı 37 milyona vroya Bayern Münih'e satmak üzere olan Roma'nın Manolas ile bu oyuncunun yokluğunu bir an önce doldurmanın hesaplarını yapıyor.

Arsenalli yöneticiler, geçtiğimiz cuma günü Olympiakos'un stoperin menajeri ile bir araya gelmişti. Ancak Arsenal'in 10 milyon avroluk teklifinin üzerine çıkan Roma, Yunan savunmacıya da 5 yıllık sözleşme teklif etti.

Vermaelen'i Barcelona'ya satan Arsenal'in de Manolas'ı kadrosuna katamaması ihtimaline karşılık Manchester City'nin stoperi Matija Nastasic'i gündemine almış durumda. Wenger'in ayrıca Giroud'un sahalardan uzun süre ayrı kalması ihtimaline karşılık transferin son günlerinde yeni bir golcü için girişimlerde bulunması da bekleniyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Roma Manolas'ı Arsenal'in Elinden Kapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement